» BEAUTY: GREEN CHOICE | Monique Lund

BEAUTY: GREEN CHOICE


posted May 12, 2015 by Monique Lund

IMG_5049

 

Jeg har tidligere tipset om deodoranten fra Rudolph Care som er helt fantastisk, men nå har den også fått en ny utfordrer. Schmidt’s deodorant i bergamot+lime er en deodorant i kremkonsistens som man smører under armene – lukter himmelsk og funker som bare rakker’n! Babyserumet fra Lina Hanson er en deilig olje som kan brukes av alle, særlig om du har sensitiv hud – og jeg har byttet mellom denne og denne når jeg smører magehuset. Fuktighet på flaske altså!

Det ble dårlig med blogging disse dagene – så jeg har enda ikke fått trukket en vinner av denne giveawayen. Hvilket betyr at du fortsatt har sjansen – så hiv deg med i siste sekund! 

Luisa Fernanda del Mar

Herlig med gode produkter! Det gjør nok godt for magehuset :)Skriv en kommentar