» PREMIUM TREAT | Monique Lund

PREMIUM TREAT


posted May 7, 2015 by Monique Lund

Annonse i samarbeid med FreiaIMG_5501

Den stille stunden med kaffikoppen og en liten bit mørk sjokolade på morgenen før resten av huset våkner. Fruktfatet med det lille ekstra ved siden av på venninnekvelder. Eller en romantisk aften med jordbær, sjokolade og noe godt i glasset. De små øyeblikkene i hverdagen, som med det lille ekstra betyr så innmari mye. Det skal ofte ikke så mye til – men det er nok til at det føles ekstra spesielt og det føles godt å gi seg selv den etterlengtede tiden – enten det er alene eller sammen med noen.

IMG_5542

Min store favoritt når det kommer til mørk sjokolade, har lenge vært Freia Premium 70% – den er så god! Jeg pleier også å rive opp litt sjokolade som jeg drysser over caffe latte’n min – det anbefaler jeg på det varmeste! Eller servere den sammen med litt frukt og nøtter. Men nå ser det ut til at den har fått seg en seriøs utfordrer – eller det vil si to – nemlig fylt marsipan og fylt kokos. Hallo – her snakker vi fest for ganen!
IMG_5558

 

Slike øyeblikk er bare gull verdt for min del, og kan gjøre en litt hektisk eller kjip dag, ganske så fin. At det i tillegg er sunt med mørk sjokolade, gjør heller ingenting. Men så var det dét da – det skal godt gjøres å spise bare én…!

IMG_5548

Therese

Åh, nam! Min favoritt er nok den med havsalt og pekan – men har kjøpt med meg den med kokos i sverige, og nam! :-)


Luisa Fernanda del Mar

Jeg elsker disse sjokoladene! Har ikke smakt kokos enda, så den må jeg smake snart. Kokos er jo noe av det beste jeg vet!


Monique Lund

Luisa: årh, det må du! Den og marsipan er så innmari digg!!


Monique Lund

Therese: jaa, pekan og havsalt er også en av mine favoritter (klarer ikke velge mellom de fire jeg har på bildet, så de pleier stort sett å bli med alle sammen – tihi!)


kristin

åååh hvordan i alle dager har du fått freia med som annonsør?! hadde elsket det! (aka jeg elsker sjokolade heh…)
Har lyst til å smake den med fylt kokos, ser jo himmelsk ut!


Kamilla Haaland

åh, det hørtes godt ut med kokos i!


Monique Lund

Kamilla Haaland: Ja, den og marsipan er skikkelig digg! Forsvinner rimelig kjapt her i huset foråsidetsånn! ;)


Monique Lund

Kristin: haha, ja jeg skal innrømme jeg jublet til da jeg fikk pakke levert på døra – et lass med favorittsjokoladen! Oh lord!


Så super godt ut! Må få prøvd den med kokos nå merker jeg:)


Linn

Oooh, sitron og ingefær er min favoritt, herreguuuud så god den er!Skriv en kommentar