» HØY MUMSEFAKTOR | Monique Lund

HØY MUMSEFAKTOR


posted May 14, 2015 by Monique Lund

IMG_7257

Altså dette må jo være tidenes beste kveldssnacks spør du meg! Selv om det gir meg halsbrann herifra og til månen, så klarer jeg rett og slett ikke å la være! Vanligvis nytes det med litt vin attåt, men nå for tiden går det i vann. Men det trenger heller ikke være kjedelig – et par jordbær i, og vips så smaker det så mye bedre! Hadde jeg hatt litt sitronmelisse eller mynte, skulle det nok også fått kost seg litt i vannet sammen med jordbærene, men nå begynner det å bli rimelig skralt her hjemme med møbler, dekor og alt det som egentlig gjør et hjem. Flytting altså…. Men, nå er det bare ÉN uke igjen – hyyl!
IMG_7259

 

Og dere! Jeg har jo i gravid- og flyttetåka helt glemt å trekke en heldig vinner av Boots Indeed giveawayen! Så… *trommevirvel* gratulerer så mye til Marianne! Mail er sendt, så snart kommer det en hyggelig overraskelse i posten!

IMG_7254

Maria

Åh – det der er jo bare såååå godt. Fikk lyst på nå gitt… :-)


Anita

Nam, så digg! :-DSkriv en kommentar