» BEAUTY TIPS: BOOTS INDEED | Monique Lund

BEAUTY TIPS: BOOTS INDEED


posted May 4, 2015 by Monique Lund

Annonse i samarbeid med Boots ApotekIMG_7209

Jeg har vært så heldig å få teste Boots Indeed sine produkter over tid nå, og tenkte jeg skulle komme med en liten tilbakemelding på dem. Som selverklært produktjunkie har jeg jo forsøkt mye opp igjennom og jeg var veldig spent på hva disse produktene kunne tilby, som jeg ikke allerede hadde i mange av de andre gamle favorittene mine.

Hydraluron moisture boosting mask: er en slags maske man legger over ansiktet med hull til øyne, nese og munn. Man legger den på et nyvasket og tørket ansikt, passer på at den ligger inntil i alle krinker og kroker, og slapper av med denne i ca 15 minutter. Hvis det blir noe igjen i masken, masserer du bare dette inn i huden før du fortsetter med din vanlige hudpleierutine.

Denne ble jeg utrolig imponert over, og fordi jeg hadde lagt masken et sted det var litt kaldt, fikk den også en kjølende effekt – noe som gjorde at den ikke bare fuktet huden godt, men også minsket hevelser og poser under øynene. Absolutt verdt pengene og super å ha med seg på for eksempel reise, ettersom den kommer i en veldig hendig forpakning.

IMG_7213

Hydraluron moisture serum: et blankt serum på tube som man masserer på ren hud og fortsetter med sin vanlige hudpleierutine, gjerne morgen og kveld. Den skal øke hudens blodsikrulasjon, som både gir den bedre evne til å holde på fuktighet og mer glød.

Dette serumet føles så lett og behagelig på huden og forsvinner raskt inn i de dypere hudlagene. Huden føles fuktig og glødende ut, uten å bli klissete eller oljete, og ved påføring av min vanlighe hudkrem, føler jeg at jeg får en skikkelig “dewy” look. Denne elsker jeg rett og slett!

 

Nanoblur instant skin finisher: en krem som skal fjerne rynker og porer øyeblikkelig og som kan brukes over og under sminke. Den var i utgangspunktet utviklet for å smoothe ut rynker og ujevnheter for HD kamera, og gjør at lyset reflekteres på en helt spesiell måte.

Jeg påførte denne kremen over min daglige hudkrem, og registrerte med en gang at huden så mye mer jevn og glatt ut. Den føles nesten som en primer i konsistens, men kan brukes over makeup og på andre steder huden trenger litt hjelp. Denne kremen er nok ikke helt for meg, ettersom jeg liker å ha en litt “dewy” look og det ikke gjør meg noe om det skinner litt fra huden – noe denne kremen tar litt bort.

IMG_7214

I samarbeid med Boots Indeed kan du nå få sjansen til å teste disse produktene selv! Legg igjen en kommentar her om hvorfor akkurat du burde få en liten goodiebag, så velger jeg en heldig vinner om noen dager!

Maria

Den der Nanoblur’en har jeg også prøvd, men huden min ble skikkelig fæl av den altså… Kanskje jeg har brukt den feil da? Den gjorde iallefall akkurat det motsatte av det den lovet på min hud. Bruker du den over eller under foundation


Monique Lund

Maria: jeg brukte den over :)


Hanne K

Har ikke noe spesiell grunn føler jeg, annen enn at huden min ofte føles gusten og grå. Jobber som sykepleier på et sykehjem hvor luftkvaliteten inne er utrolig dårlig. Prøver å drikke mye vann, men huden blir fremdeles tørr og gusten.


Ida

Jeg er gravid med nummer to, og har førstemann hjemme med meg, så det er ikke veldig mye tid til egenpleie. Når huden i ansiktet da i tillegg går gjennom en skikkelig gravid-hormon-krise (ser ut som en fjortis..) hadde det vært deilig med noen freshe produkter :D


Elisabeth

Jeg vil gjerne vinne! Har tilbrakt de siste ukene på sykehuset og kjenner at huden tørker mer og mer ut, vil gjerne få moistet meg opp litt når vi kommer hjem :-)


Lise

Jeg er en fattig student som stadig går tom for produkter nå om dagen, og jeg har dessverre ikke råd til å kjøpe inn nytt. Stakkars huden min, den eldes (jeg er snart 29, så her prøver rynkene å titte frem så godt de kan) og jeg får ikke gjort noe med det :( huden og jeg hadde satt utrolig stor pris på disse produktene ❤


Linn

Ååååh, Hydralauron. My fave. ELSKER. Hydralauron gjør at huden tar bedre opp fuktigheten i fuktighetskremmen din og evt andre serum. Helt fantastisk og jeg merket forskjell med en gang jeg startet. Som var midt på vinteren og med skikkelig dehydrert, fet hud.

Har lurt på den fuktighetsmasken (deilig at den kommer i pakker og kan tas med), men økonomien strekker ikke helt til til utprøving. Serum som gjør at man bruker mindre krem og får mer effekt > luksusmaske, tyvärr. Så gøy at du har prøvd ut! Boots har kjempemye fint, og litt andre merker (Soap & Glory er herlig, den ene body wash’en lukter bare helt fantastisk!).

Du kan jo ikke bruke retinol produkter nå når du er gravid, men håper du får sjansen til å prøve ut de resterende produktene også :D Stoler faktisk på dine meninger (kjøpte Ole Henriksen produkt etter tips fra deg, hakke sett meg tilbake, Blue/Berry Enzyme mask in my heart), så det hadde vært kjekt :D


Sabbe

Jeg fortjener en goodiebag da jeg er en alenemor med anstrengt økonimi som aldri får anledning til å bruke pernger på meg selv. Dette hadde hjulpet veldig etter en lang og hard vinter. Kjempegøy med konkurranse og fantastisk fine produkter:-D


Marianne Stephansen

Jeg vil gjerne vinne en goodiebag til min kjære søster som er alenemor til en baby som ikke sover på natten. Hun kunne virkelig trengt litt hyaluron til det slitne ansiktet sitt <3


Jeg kunne gjerne tenkt meg en goodiebag fordi jeg sliter med ME, som tar fra meg all glød og gnist, både i hud og sjel. Hadde vært så deilig å fukte og gi tilbake litt liv i huden min, i en ellers grå og vond hverdag :)


Monica

Akkurat startet i ny jobb, rimelig stressa om dagen og det synes på huden! Gusten og tørr, kanskje dette kan være redningen slik at jeg får huden min på rett spor igjen?!:)


kristin

Fordi jeg har akkurat blitt ferdig med studier, jobber nesten ingenting og prøver så sårt å spare…


LyVa

Fordi jeg er en tobarnsmor med tunge øyenlokk:) De er virkelig verdt trøtte øyner, men litt oppfreshing er vel aldri feil? :)


kjersti

Selv om jeg midt i hektisk eksamenstid sikkert kunne trengt litt TLC selv, vil jeg heller gi goodiebagen til søstra mi som gjorde meg til verdens lykkeligste da jeg ble tante til tvillinger! :) Hun trenger det nok mer enn meg, både fordi hun alltid setter andre først og fordi verken hun eller svogeren min har familie i nærheten av der de bor så hun får aldri særlig tid til egenpleie.


Sissel Åsvoll

Sier bare en ting; Amming! Huden er totalt uttørra og trenger hjelp! Jatakk til vinnerpakka!!:)


Nina B.Lund Andersen

Hei Monica!
Jeg fortjener den ikke mer enn andre, men har veldig lyst til å teste dette merket:) En fin kveld ønskes deg!
Klem NinaSkriv en kommentar