» THE LITTLE BLACK ONE | Monique Lund

THE LITTLE BLACK ONE


posted May 5, 2015 by Monique Lund

collage

1. missya  // 2. hm // 3. roxy // 4. marysia // 5. zara // 6. adidas by stella mccartney // 7. hm // 8. ralph lauren // 9. sunseeker

Nope, jeg snakker ikke om den lille sorte kjolen denne gangen – men den lille sorte badedrakt! Ettersom jeg nok kommer til å leve skyggelivet i sommer, blir det nok ikke allverdens med bading og soling, men litt dagdrømming må vel være lov allikevel? Jeg drømmer meg bort i badedrakter i år – fine og praktiske (ja, for alt holder seg der det skal, og det er jo en fordel for travle småbarnsmammaer)!

Luisa Fernanda del Mar

Så mange fine! Jeg har virkelig falt for badedraktene, og har en sort fin sak jeg har brukt flittig det siste året – babysvømming vet du! Tror den blir med i feriebagasjen i år. Det er som du sier, veldig praktisk.


Jorid Kvam

Nydelig med badedrakt! Skal jammen investere i en i år jeg også :)

Håper alt er bra med deg og lille i magen!

KLEM
Jorid


Elsker den fra Marysia! Helt til jeg så prisen, hehe:)


Monique Lund

Cathrine lyster: hehe, ja jeg vet – tok med badedrakter fra begge enden av skalaen, og akkurat den er jo en smuule dyr!


Monique Lund

Jorid: ja, det er kjempefint! Også så praktisk i tillegg! Stor klem til deg også!


Monique Lund

Luisa: ja, det er jo superpraktisk og hvertfall til babysvømming!


Therese

Her var det mange lekre! Jeg har siklet litt på badedrakter selv, jeg kjøpte en på HM for et par år siden, men jeg tror jeg må se om jeg får investert i en ny.. Haha, la oss bare si at den ikke nødvendigvis var tilpasset en noe lang overkropp!

Håper forresten at formen din er bra – og at alt er bra med den lille i magen! :)Skriv en kommentar