» Monique | Monique Lund

Monique


posted April 27, 2010 by Monique Lund

Mitt navn er Monique og jeg er en moteinteressert jente på 28 år.
Opprinnelig fra Kristiansand, men har nettopp flyttet til Sandnes. Her starter jeg nytt liv sammen med min kjære mann og vår sønn på 2 år.

Til daglig jobber jeg som prosjektleder hos Fire Protection Engineering, og er utdannet ingeniør i mekatronikk.

Bloggen min tar for seg alt som skjer i livet mitt, på både godt og vondt.
Med fokus på mote og klær, får dere også et lite innblikk i livet mitt som til tider er veldig veldig hektisk!

Hvis det er noe du lurer på, så legg igjen en kommentar eller kontakt meg på

 

My name is Monique – a 28 year old girl currently living in Sandnes. Recently married the love of my life, and together we have a 2 year old son. 

Working as project manager at Fire Protection Engineering, with a bachelor degree in mechatronics. 

This blog is my little fashion, photo and interior universe – and gives a little sneak peek on my life, which can be pretty hectic at times. 

Please contact me if you have any questions, either in the comment field, or at 

Birgitte

Hei, kjempe fin blogg! Liker stilen din veldig godt. Så at du hadde endret design og ville bare si at selv om det var veldig fint, ville jeg nok ikke hatt med siluettene av de to damene på headeren. Det fikk bloggen til å se litt “billig” ut om du skjønner? Ta heller et fint bilde av deg, du er jo så pen :) Ellers var nemlig designet veldig stilfullt, og det er jo dumt om headeren ødelegger.


Hei! Måtte bare få sagt dette, syns du har en super fin blogg, og er daglig innom for å snike litt:) Utrolig flink til å ta bilder er du også, er veldig interessert i den slags selv. Med vennlig hilsen meg!


Michale Weemhoff

hey there, this might be little offtopic, but i am hosting my site on hostgator and they will suspend my hosting in 4days, so i would like to ask you which hosting do you use or recommend?


Flott blogg! Artig at du går fra sykepleier til ingeniør! – Jeg har selv bodd 4 år i Kristiansand. Tok Adam&Eva frisørskolen og svennebrevet som frisør der. :)


Martine

Hvilket ingeniørstudie tar du?
Kjempefin blogg :)


Lol

Dette må være den mest overflatiske siden jeg har kommet over på lenge…rett å slett pinlig å se hva norske unge bruker tiden på. Get a life! ….du blir sikkert en respektert ingenør med lange negler og øyevipper…lol


p

Det er jeg absolutt ikke enig i. Jeg synes hun er et glimrende eksempel på at man kan være pen og opptatt av mote og skjønnhet, men likevel være flink til å skrive og ta livet seriøst (ingeniørstudier). Jeg synes du skuer hunden på hårene nå, og gjør et poeng ut av at en pen og skjønnhetsopptatt kvinne tydeligvis ikke kan bli respektert som ingeniør?


nyy

I got a question for you, how long have you had this blog?


emma

håper du kan oppdatere denne siden snart :)


Monique Lund

Emma: hehe, ja det burde jeg jo strengt tatt få gjort asap :)


Johanne K.A.

Den kommentaren der fra “lol” er så utrolig bak mål som det er overhodet mulig å komme! Din blogg er totalt det motsatte som denne sjalue personen bak kommentaren påstår. Hun (det er garantert en jente) har nok bare bladd igjennom og sett på bildene i stedet for å lese teksten som viser hvor utrolig jordnær, ekte og smart du er! Jeg leser denne bloggen nettopp pga. dette. Du er en dame man kan kjenne seg selv igjen i og som setter seg mål, noe som jeg digger! Du er noe annet enn Fotballfrue FOR EKSEMPEL, ikke for å henge henne ut eller noe men hun legger kun ut “perfekte” bilder og viser aldri en svak side. Det er jo helt umenneskelig å vise en feil… Bortsett fra de gangene hun sier hun forsov seg en time på en lørdag… Man må jo ikke vise “feil” hele tiden, men det blir for overfladisk for min smak når man ikke kan vise litt “bak fasaden” å. Hun er flink med matlaging og diverse det er ikke feil det. Ikke misforstå: du har kjempeflotte bilder osv. som det ikke er noen ting i veien med, men du flipper ikke helt ut om det ligger en liten leke på gulvet som knapt synes eller om en skje ligger to millimeter for skjevt så tar du ikke et helt nytt bilde. Du viser at du er menneskelig, åpen og ekte i stedet for å kun vise dine aller beste sider til en hver tid som man kan få et inntrykk av at man aldri gjør feil som kan gjøre at man får uoppnåelige mål for seg selv. Det handler jo ikke bare om bildene. Tekstene dine viser jo som sakt at det finnes noe der, selv om du er en jente som liker mote og diverse “jente-ting”. Håper du kan skrive litt oftere på bloggen din, men jeg skjønner fullstendig at det er ikke bare bare når man er mamma for en liten baby, studerer for å bli ingeniør, er husmor osv. Det er ikke mange som klare å balansere så mange (store) baller i lufta samtidig! Det i seg selv er beundringsverdig!
Dette ble langt men jeg må bare få sagt til slutt at jeg beklager for en litt ekkel/dum kommentar for noen innlegg siden, det var vel janteloven og misunnelsen som lå bak den kommentaren. Men det klarte nok du å se rett gjennom. (Håper du skjønner hvilken kommentar jeg sikter til)


patricia

Hi, Nice to meet you.


Kristin

Du er bare en så utrolig stor inspirasjon for meg. Er selv sykepleier, kommende ingeniør, og hver gang hverdagen er hard og jeg tenker på å gi opp å bare leve med det letteste alternativet tenker jeg på deg og at du har klart det, med barn i tillegg, da må iallefall jeg klare det. Tusen takk:)


Monique Lund

Kristin: Kjære fine deg – tusen takk for så fine og gode ord. Du aner ikke hvor glad jeg blir for å høre det – ingen tvil om at det er et tungt og krevende studie, men for en følelse når man er ferdig! <3 Masse lykke til – og gi meg gjerne et lite pip når bacheloren er gjennomført ;) stor klem


Renate Leknes

Må bare si at jeg virkelig liker bloggen din! Elsker bilde-redigeringen din; lyse og dune farger får hele bloggen til å lyse opp. Fortsett med den gode jobben!
Ta gjerne en titt på bloggen min og, hvis du får tid :) : redisanattitude.com

Ha en fin dag!


Monique Lund

Renate Leknes: Kjære deg – tusen takk for så fine ord – det betyr så uendelig mye! Kjempekoselig at du titter innom her og ikke minst legger igjen så fine kommentarer! <3 Og for en gøy og artig annerledes blogg du hadde – love it! Ha en nydelig helg!Skriv en kommentar