» GROWING BUMP GROWING MOTIVATION | Monique Lund

GROWING BUMP GROWING MOTIVATION


posted May 12, 2015 by Monique Lund

I takt med at magen vokser, kjenner jeg motivasjonen for å komme tilbake til min gode gamle treningsform vokser – om ikke enda mer! Jeg savner å kunne løpe, svette og innfri mål som jeg har satt meg – rett og slett kjenne kroppen jobbe. Ikke at den ikke gjør det nå altså – det gjør den jo i aller høyeste grad, og kanskje mer enn noensinne – men jeg savner den energien som kommer med treningen. Det er ingenting i veien for å trene mens man er gravid, men for min del har det så og si vært umulig denne gangen og det har holdt mer enn nok med gåturer og litt yoga.

Nå skal de siste to månedene nytes og så snart kroppen kjennes klar for det, håper jeg at jeg kan fortsette i samme god flyt som tidligere. Før blogget jeg jo også endel mer om trening, men etter at jeg ble gravid har det jo vært litt stille akkurat på den fronten. Så – kunne dere tenke dere at jeg begynte med dette igjen så snart jeg, kroppen og bebis er klar for det etter fødselen?

Ladybird

Deilig å kunne trene litt under graviditeten og! Jeg håper du får noen gode økter nå og da :-) Ser du driver med yoga under graviditeten og, det er deilig! Bare husk å ikke foreta så mye vridninger og vært forsiktig med hoftene når du står i krigere, her bør du egentlig holde deg et stykke innenfor det du egentlig klarer, ikke tøye så mye på bekkenet ;-)


ah, TRO MEG jeg gleder meg sånn til å trene igjen!!! :) hehe.. det kribler faktisk i magen av tanken. Jeg var inne i en utrolig god treningssteam før jeg fikk bekkenløsning! :)


Anette

Jaa! Flere treningsposter! :)


Elizabeth

Åh, sååå enig, plutselig har jeg lyst til å løpe, svømme (jada, kan jo svømme selv om man er gravid, men har ikke LITT sjans å komme inn i badedrakten…), gå lange fjellturer, trene hard styrke, aerobic, squash… u name it… det blir noen sporadiske pt-timer og rolige turer med hunden enn så lenge… men JA til motiverende treningsinnlegg etter fødsel! :D


Monique Lund

Rebekka: årh, ja dettenker jeg nok du gjør! Så utrolig deilig å kjenne seg SÅ motivert!


Maren

Skjønner hva du mener, er skikkelig deilig å ta seg skikkelig ut, og svetten renner:)
Er alle bildene av deg? Kan ikke huske å ha sett de to nederste bildene på bloggen før, men kanskje de ikke er her heller?:)
Har du lyst å gi oss litt mattips, hvis ikke det enda er lite med mat pga formen. Håper du har komt deg:)


Monique Lund

Maren: hihi, vanligvis er det jo litt flere mattips å få her på bloggen, men formen og matlysten har jo satt sitt preg her også. Forhåpentligvis så er det ikke lenge til det blir bedre og da vil det jo også gjenspeiles på bloggen :)

De to nederste bildene er av meg ja, det nede til venstre har jeg publisert tidligere (fra Dubai turen i fjor), men ikke det nede til høyre. Stor klem


Jeg kjenner sånn til følelsen. Nå begynner det å tære slik på bekken og rygg, og jeg kjenner at det skal bli godt å bli “ferdig” for så å komme seg opp av sofaen. Men nå skal de siste ukene nytes så mye de kan. Godt når nesting-følelsen slår inn. ;)Skriv en kommentar