» I GUESS I’VE DONE IT AGAIN | Monique Lund

I GUESS I’VE DONE IT AGAIN


posted May 6, 2015 by Monique Lund

IMG_5439

IMG_5440

IMG_5444

 

// culotter – lindex // skjorte – tiger of sweeden // bag – hm //heels – jimmy choo //

God kveld fine dere! Dagene går litt i ett for tiden, og hverken kropp eller hodet spiller helt på lag alltid – så da blir det litt blogging i hytt og pine. Når det attpåtil skal flyttes midt oppi det hele, blir det litt av en suppe – så jeg håper dere holder ut med meg. Om noen få uker er vi innstallert i en leilighet som vi skal leie midlertidig, og da skal det bli andre boller her på bloggen!

Denne uka er jeg 30 uker på vei og nå begynner jeg virkelig å merke at klærne kan bli en utfordring. Heldigvis har jeg mange fine plagg på lur som viser seg å være helt geniale – slik som disse vide kulottene med strikk i livet. Så behagelige og passer både med og uten kul på magen. Og ja, jeg har vært og snoket i mannen sin skjortegarderobe – igjen! Tihi! #sorrynotsorry

Luisa Fernanda del Mar

Fine, vakre deg! Kjempefine culotter. Masse lykke til med alt som må gjøres. Jeg vet hvor strevsomt det er å flytte, og alt som hører med. Dere er tøffe!


Linn

Som om flytting ikke er travelt nok; med en liten en og 30 uker på vei med nummer to… da er “suppe” faktisk lov :D Lykke til med flyttings, blir spennende å leve litt annerledes ei lita stund – ett nytt lite eventyr for lillemann, men jeg håper dere finner drømmehuset snart! :D


Monique Lund

Linn: du er så god og fin kjære deg – tusen takk for at du alltid legger igjen så gode ord! Stor klem til deg!Skriv en kommentar