» SOME NEW SOME OLD | Monique Lund

SOME NEW SOME OLD


posted April 22, 2015 by Monique Lund

IMG_5045

IMG_5047

Noen nye favoritter og noen gamle – som selverklært produktjunkie tester jeg ut ganske mye forskjellig i løpet av et år. Mens noen forblir favoritter, forsvinner andre og blir erstattet med nye. Blue/blackberry enzyme mask fra Ole Henriksen er en av stayerne på badehylla mi – den gir så fin glød til huden og ikke minst demper hovne og slitne øyne (denne har vært redningen på morningen mang en gang!). En sikker favoritt gjennom snart 5 år nå!

Men så er det de nykomlingene da, som bare sniker seg forbi i køen og som gjør seg fortjent til æresplass. Først ut er hårkremen fra Oribe som jeg kjøpte med meg da jeg var hos Après sist – demper mitt frizzy hår og gir det massevis av glans  og ikke minst fuktighet. Denne har nå erstattet håroljer som jeg har vært så fan av tidligere, og jeg føler faktisk håret mitt har blitt mer glansfullt og sunnere etter det.

Belly Oil fra Soapwalla er et relativt nytt merke for meg, men du så god den er! Nå har jeg foreløpig holdt meg unna strekkmerker og slikt, men huden strammer og klør litt og da har denne vært helt super å massere inn på kveldene. Kjempegod olje som både er økologisk og heller ikke dyretestet.

G

Det er så morsomt med nye produkter! Har du en fantastisk øyekrem på lur, plis del:)


G

Forresten, kan denne masken brukes som en quick-fix før jobb? er så plaget med puffy øyne… Veldig hoven generelt…


Monique Lund

G: det er blant annet det jeg har brukt den som og synes har hjulpet veldig!Skriv en kommentar