» MED BRILLENE PÅ NESEN | Monique Lund

MED BRILLENE PÅ NESEN


posted May 8, 2015 by Monique Lund

IMG_7235

… sitter jeg begravet i papirer. Det er så himla mye på gang denne måneden, så for en gangs skyld tenkte jeg å være litt tidlig ute med regnskapet. Til sammenlikning har jeg tidligere nesten sittet med klokka foran meg og levert i siste minutt. Haha – noen som sa queen of procrastinating? Vanligvis er jeg langt ifra det – og i år er jeg riktig stolt av meg selv og gir meg et klapp på skuldra!

Nå skal jeg ta meg en liten kopp kaffi (og en bit – eller to – sjokolade) før jeg fortsetter. Ha en super fredag alle sammen!

IMG_7238

Maren

Hei.
Hva er det du tar regnskap i, bloggen? er det frister for slikt?


Monique Lund

Maren: regnskap er det jo greit å være ajour med uansett, men selvangivelsen for selvstendig næringsdrivende er det jo frist på ;)


Luisa Fernanda del Mar

Fine omgivelser å gjøre regnskap i :) Ha en fin helg søta!


Drea

Herlige bilder!Skriv en kommentar