» FLASHBACK FRIDAY | Monique Lund

FLASHBACK FRIDAY


posted April 24, 2015 by Monique Lund

QP1A1870

QP1A1872

20130903-134609

20130816-095353

Et aldri så lite tilbakeblikk til en av de største og lykkeligste dagene i mitt liv – bryllupet! For en dag – så mye kjærlighet og så mye glede.

Det er mange som har etterspurt flere innlegg om bryllupet – og nå er det sannelig på tide å få fingeren ut og dele litt mer med dere! Særlig nå som vi går bryllupssesongen i møte – kanskje noen kan få litt inspirasjon til sitt eget bryllup?

Blomstene var en utrolig viktig del av selve forberedelsene og var kanskje det jeg bekymret meg mest over i forkant (ja, sånn utenom å gå opp kirkegulvet, snuble i kjolen, grine sminken av seg og .. ja, you get the point?). Ettersom blomstene ble bestilt kun utifra min beskrivelse, var jeg fryktelig spent på om hun i blomsterforretningen fanget opp hva jeg var ute etter. Da jeg kom og skulle hente blomstene, fikk jeg skikkelig sjokk. Det var overhodet ikke slik jeg hadde bestilt, men heldigvis hadde de tatt inn ekstra mange peoner ettersom det var bryllupssesong, og det løste seg veldig godt.

Bordoppsatsene laget jeg selv kvelden før, og målet var at det skulle se så tilfeldig og rufsete ut som mulig. Og resultatet – ja, det ble jeg veldig godt fornøyd med igrunnen og jeg følte det stod godt til det rustikke og røffe lokalet som vi hadde bryllupsfesten vår i.

Hadde vært så gøy om dere ville delt hva dere gjorde til borddekorasjon/hvordan dere har tenkt til å gjøre det! Bryllupsforberedelse er så gøy!

 

Luisa Fernanda del Mar

Så ufattelig fine detaljer. Jeg liker rufsete og tilfeldig :)


krist.in

åh, skikkelig fint :) Vi hadde også litt rustikt lokale med mye tre, bjelker osv. Hadde blomstene i norgesglass og blondeduk på trebord. Skikkelig rufsete buketter med peoner, brudeslør osv :)


Så nydelig!! Gleder meg til å lese flere innlegg om bryllupet deres!

Vi giftet oss 16. august 2014 og hadde en sommerlig og romantisk stil blandet med noen “røffere” kontraster. Var en fantastisk dag!
Jeg har samlet masse fra bryllupet vårt her:Skriv en kommentar