» IN DESPERATE NEED | Monique Lund

IN DESPERATE NEED


posted April 23, 2015 by Monique Lund

IMG_5316

The bags under my eyes are Prada.

Gi meg styrke! Å gå gravid med nummer én var virkelig luksus kjenner jeg nå – for med nummer to har man ikke det privilegiet at man kan legge seg ned og sove akkurat når man trenger det. I dag er vi hjemme siden storebror er syk og natta har blitt tilbragt mer våken enn sovende. Men poser under øynene og bustete hår er ingen pris å betale når man har en sliten liten kropp som kommer og legger seg inntil deg og bare vil ha mammaen sin. Så i dag blir det kosebukser dagen lang, filmer og litt godteri på oss!

Har dere forresten litt bloggtips til meg? Jeg trenger nemlig en oppdatering på bloggrollen min, og har du noen blogger du vil anbefale – så hyl gjerne ut!

Luisa Fernanda del Mar

Å nei, stakkar liten. Masse god bedring! <3
Har dessverre ingen tips nå. Har nettopp kommet meg tilbake på nett selv, så jeg leter etter nye tips selv. Og så skal jeg være flink å blogge mer fremover, har virkelig savnet det :)


Elizabeth

Hehe, kjenner også på den, ikke like luksus å gå gravid gang nr 2 nei… :)
Favorittbloggene her er (selvfølgelig din,) Kristina Andersen, Lene Orvik, SuperMarie, idawulff, fitnessnora, funkygine, cathinthecity, idylloghim, og susanne nesse og linda stuhaug for matinspo :)


Halleluja! Jeg kjenner meg litt for mye igjen. Å gå gravid med nummer èn er mer luksus enn noen førstegangsfødende kan tenke seg der og da. Det og ha små i tillegg til seg selv når man er gravid – kan til tider være et mareritt. Men det blir bedre når magen er borte, håper jeg :)

Hilsen en snart-trebarnsmor som vet hva du snakker om :)Skriv en kommentar