» THIRD TRIMESTER | Monique Lund

THIRD TRIMESTER


posted April 27, 2015 by Monique Lund

IMG_5422

IMG_5408

IMG_5401// kjole – hm, blazer – vero moda, sko – tiger of sweden, veske – marc by marc jacobs, solbriller – céline //

Hvor langt er du på vei? I dag er jeg 28+0 uker på vei, altså inne i min 29. svangerskapsuke og siste trimester. Og hvordan er formen? Vel, den er jo fryktelig varierende og kvalmen er jeg dessverre ikke helt kvitt. Dessuten har jeg blitt kjent med en ny “følgesvenn” – Mr.Halsbrann. Et bekken som krangler og kraftige kynnere er dagligdags, og jeg er spent på om det vil ha noe å si på når babyen kommer. MEN – jeg elsker hvert minutt og jeg tar det overhodet ikke forgjeves – denne fantastiske reisen jeg får være med på. Takknemlighet og lykke er følelser jeg kjenner på hver eneste dag – på tross av vondter og ubehag. Andre symptomer: Redebyggergalskapen begynner snart å ta livet av meg! Så snart vi overtar leiligheten vi skal leie – skal alt av babyutstyr  og klær opp og frem!

 

Regine

Wow, så fint antrekk!! Du ser heilt fantastisk ut!!!

Når har du termin?
Søstra mi venter også, ho har termin 22juni – gleder meg til å bli tante igjen :)


krist.in

åh, du ser såå fresh ut!


:)

Jeg er selv 27+4. Dør snart av halsbrann!! Si fra om du har gode tips;)


Hege

Fortsatt like vakker:) God tirsdag til deg!


Monique Lund

Hege: du er vel skjønn! God tirsdag til deg også søta! <3


Luisa Fernanda del Mar

Oh mama, looking good! Du stråler! Gratulerer med å ha kommet inn i tredje og siste trimester, spennende :) Men uff, halsbrann er så fælt, hadde det masse selv. Anbefaler slike tyggetabletter, det funka fint for meg, spør på apoteket så vet de hvilke du kan ha mens du er gravid. Ellers er det en unnskyldning for å tygge litt på Lovehearts ;)


Monique Lund

Luisa: Ooo, takk for supert tips kjære deg – det skal jeg love deg at jeg skal teste ut! Dette med halsbrann er litt nytt for meg, hadde ikke det med Benjamin, så alle tips tas imot med stooor takk!


Fine magen! Savner min litt faktisk:)


Du ser flott ut. Det er så fint å kle seg opp når man er gravid. Jeg prøver så godt jeg kan, men syns alltid at alle andre ser så mye bedre ut.. haha :)

Ha en fin tirsdag :)
klem!


R

22+6 :) Halsbrann har jeg slitt med fra dag 1! Utrolig plagsomt. Det beste rådet jeg har er å kutte ut matvarer og drikke som gir deg halsbrann, særlig tomatsuppe :p


Trine

Uffda, halsbrann og kynnere er noe jeg er godt kjent med. Ikke noe særlig. Med førstemann drakk jeg en del sjokolademelk for å dempe halsbrannen. Dette gir umiddelbar effekt, men er faktisk med til å øke kroppens produksjon av syre. Med nummer to tok jeg et glass appelsinjuice. Det brant som bare det, men er i det lengre løp behjelpelig med å øke kroppens baseproduksjon og dempe halsbrannen. Ellers gikk det med en del lovehearts ja ;). Og hotellpute fra Kid kan anbefales til å komme litt opp i høyden når du skal sove. Lykke til videre!!!


Monique Lund

Trine: Tusen tusen takk for supert tips kjære deg! <3


Monique Lund

R: Huff, så slitsomt! Jeg spiste litt tomatsuppe i begynnelsen da det var det eneste som gikk ned, men nå har jeg fått helt nok av det – og jeg kan tenke meg at det hvertfall ikke hjelper på halsbrannen nei! Masse lykke til videre med skatten i magen kjære deg!


Monique Lund

Rebekka: Du ser jo smashing ut Rebekka! Men kjenner godt til den følelsen at man ikke føler seg like fin som det man ser ut som. Håper siste innspurt ikke er altfor tung – nå er det jo ikke lenge igjen!


Marieullevoldsaeter

U glow darlin


Kristina =]

Åååå du er så flott! :D Og spennende at du alt er i ditt siste trisemester. Husker jeg begynte å lese bloggen din da du var gravid med Benjamin. Det er jo lenge siden! Tiden flyr så raskt :O
Ha en flott helg da! Og håper plagene dine roer seg litt ned :)
Klem


Monique Lund

Kristina: Hei kjære deg – og tusen takk for så fine ord! <3 Tiden går jammen meg fort, og jeg lurer på om noen skrudde opp tempoet, for det føles iallefall slik etter at vi fikk Benjamin. Det går vel i allefall ikke noe tregere når nestemann kommer, tenker jeg :) Ha en super helg du også – kjempekoselig at du fortsatt titter innom her! <3 Stor klemSkriv en kommentar