» AND B.O.O.M THERE IT WAS | Monique Lund

AND B.O.O.M THERE IT WAS


posted April 20, 2015 by Monique Lund

IMG_5293

IMG_5304

IMG_5300

// kjole – cubus, cardigan – lindex, sandaler – roots, bag – alexander wang, solbriller – warehouse//

Boom! Uka før jeg går inn i siste trimester poppet magen frem for alvor og det er nå jeg virkelig begynner å kjenne meg gravid. Og plutselig har også garderoben begynt å spille meg noen puss, så her om dagen måtte jeg på en aldri så liten shoppingrunde for å finne noe jeg kan få plass til magen i og som jeg ikke ser ut som en stuffet julegris i. Denne kjolen kommer jeg nok til å bo i fremover, så innmari behagelig og god. Ingen tvil om at man har blitt mamma, for når som helst velger jeg comfy over fashion altså!

Regine

Vakre du!! :)


Christina

Du er kjempe fin :)


Julia

Så fiiiin du er! Ja, er det ikke typisk at alt, alltid, skal skje på en gang?!:
Lykke til med veien hjem til Sørlandet igjen, leilighet og husjakt! :)Skriv en kommentar