» A SUCKER FOR NUDES | Monique Lund

A SUCKER FOR NUDES


posted April 27, 2015 by Monique Lund

IMG_5355

Whats the Story Morning Glory?

God mandags morgen! Jeg starter dagen slik jeg stort sett pleier å starte den – med en god kopp kaffi. Men aldri uten en fløteskvett oppi, jeg er altfor nybegynner  i det faget til å kunne ta kaffien helt sort. Og i dag ble det litt ekstra fløte på meg  også – i form av neglelakk. Favorittfargen min heter nemlig Creme in my Coffee – og det synes jeg jo var litt av et sammentreff.

Tenk i dag går jeg inn i siste trimester – hjelpes så fort det har gått! Men det kan jeg jo bable ivei om i et annet innlegg. Nå skal jeg se om jeg kan får gjort litt av det jeg har utsatt litt for lenge. Snakkes senere søtinger!

IMG_5357

krist.in

herlig farge på neglene :)


Luisa Fernanda del Mar

Elsker nude negler! Det blir jo alltid litt farger nå som våren er her og sommeren nærmer seg, men det er alltid godt med et lite avbrekk i form av nøytrale nude negler :)

Gosh, spennende tid kjære deg! Det er så koselig. Håper du får nyte den siste tiden, innimellom alt som sikkert er litt travelt ;)


Monique Lund

Luisa: Ja, kommer liksom alltid tilbake til de lyse nude neglene – og så føler jeg det får en til å se littebittegranne brunere ut også! Hehe, og det kan komme godt med når man har ligget inne i noen måneder :P


Emeline

hvor er toppen fra :D?


Monique Lund

Emeline: den er fra Lindex :)Skriv en kommentar