» PREGNANCY LIFESAVER | Monique Lund

PREGNANCY LIFESAVER


posted June 16, 2015 by Monique Lund

IMG_7520

IMG_7523

IMG_7528

Den her saken her dere, den har vært gull verdt for min del gjennom hele svangerskapet! Så tusen takk, kjære svigerinne, for et fantastisk tips – uten denne hadde det blitt fryktelig lite søvn på meg.

Prinsippet er i grunnen nokså enkelt – men det geniale ligger jo ofte i det enkle: en pølse av tøy med masse små kuler i (får litt assosiasjon til saccosekkene), som man kan regulere med de to gummiringene i hver ende, som gjør puta myk eller fast alt ettersom.

Puta kan også brukes etter svangerskapet, som sittepute, ammepute, babynest… så ja – et hot tips til dere som har en liten skatt i magen. Den har iallefall gjort at jeg har fått sovet godt på natta, selv med vondt i ryggen og bekkenet!

 

Ane

Hei Monique:) Jeg lurer rett og slett på om varmluftsbørsten du linket til tidligere kan brukes til å forme luggen? Hva tror du?


Monique Lund

Ane: ja, det tror jeg absolutt den kan – har selv brukt den på luggen til min mor, så det skal ikke være noe problem! Jeg bruker selv børsten til å lage bølger i håret, så den er god til å forme.


Benedicte

Hei! Jeg har termin 12 juli og har også denne puten. Har brukt den siden januar og den har vært GULL verdt! Den virker også veldig behagelig og god som ammepute, så gleder meg virkelig til å teste det ut :) Den er såpass stor og former seg så fint, så tror den vil gi bra støtte der hvor det trengs under amming.

Lykke til med resten av svangerskapet – snart er vi i mål! :) Jeg går ut i permisjon nå på fredag og gleder meg til redebygging i ro og mak :)


Monique Lund

Benedicte: åå, gratulerer så med lille skatten – da er vi ca like langt – så spennende! Jeg hadde vanlig ammepute til storebror, men den ble bare brukt noen få ganger før jeg kvittet meg med den – rett og slett fordi den ikke var god. Denne derimot, har jeg kjempestor tro på kommer til å være helt super, siden man kan justere fasthet/mykhet etter behov! Så deilig med permisjonsstart – håper du får nyte de siste ukene og at innspurten går fint! Stor klemSkriv en kommentar