» Q&A | Monique Lund

Q&A


posted June 12, 2015 by Monique Lund

Veldig ofte kommer det mye spørsmål i kommentarfeltet, og siden det ikke alltid er like enkelt for meg å få gitt en tilbakemelding med en gang eller for dere å følge med om dere faktisk har fått svar på det dere lurte på, så tenkte jeg å oppsummere de siste i et lite innlegg. Så kanskje er det flere som får svar på det de lurer på også!

Så utrolig lekre sko – hvor er de fra? De var knallfine! Disse er jeg superglad i selv, og selv om de har ganske voksen hæl, så er de så utrolig gode å gå med! Skoene er fra Michael Kors for ca 3 år tilbake.

20120430_1-750x500

Så fint! Hvor er sprinkelsengen fra? Tusen takk! Sprinkelsengen er samme som Benjamin brukte, den er fra IKEA og modellen heter Gulliver.

Hvor har du kjøpt uroen? Den va utrulig fin! Ja, jeg falt helt pladask for den – den er fra Konges Sløjd og jeg fant den på Theashus.no.

IMG_7489

Synes hår fargen din er så fin . Hva har du gjort med det . Har du naturlig farge ved røttene eller farget det ? Du – nå har jeg faktisk tidenes ettervekst, så den må jeg få gjort noe med før lillebror kommer! Jeg var jo litt mørkere i høst, og så la vi inn mange lyse striper nå i vår for å få det lysere samt for å få litt spill i håret.

Elsker håret ditt! Hvordan har du krøllet det? Med krølltang, rettetang eller er det bølgetang? Jeg har jo igrunnen skikkelig frizzy hår, så jeg må først føne det glatt (bruker denne da). Jeg velger heller å føne det, fremfor å rette det med rettetang, slik at håret blir litt mer livlig og får litt mer spenst. Så tok jeg noen passéer foran i luggen og krøllet med krøllstav (her ser du hvilken jeg bruker). 

IMG_3064

Hvor er det fine drikkeglasset ditt fra? Dette er det så mange som har spurt om, og det er tydelig at det er flere enn meg som elsker glass som er litt mer spenstig enn de vanlige og kanskje litt kjedelige melkeglassene! Du finner dem på Åhléns for en billig penge :)

IMG_7326

Åh, elsker de skoene!! Hvor er de fra? Takk – og de er en drøm å gå med! De heter Nike W Flyknit Max og jeg kjøpte dem på Sportamore.

IMG_8098

Siden du har vært gjennom det en gang før og har litt erfaring hadde det vært veldig gøy med et innlegg om innhold i fødebagen:):) Ja, selvfølgelig kan jeg det – og det har vært planen hele veien også! Jeg husker så innmari godt da jeg skulle pakke bagen sist – så forvirrende siden det florerer med tips til hva man burde ha med. Ettersom vannet plutselig bare gikk og jeg fødte før tiden, så ble fødebagen min litt så som så, men nå vet jeg iallefall hva som er nødvendig og helt unødvendig å ha med seg! Så det innlegget kommer – stay tuned! IMG_3590

maria

Så kjekt med sånne spm og svar. Lykke til med innspurten i svangerskapet. ☺


Monique Lund

Maria: Ja, jeg synes selv det er greit med det på blogger jeg selv leser, så jeg tenkte hvorfor ikke?! Så er det så mye lettere å få med seg – også for andre ;) Tusen takk – nå kjenner jeg virkelig at det begynner å røyne på her – tihi! Gravidgangen – check! :) Ha en super helg søta!


Ane

Du? Jeg er så frekk at jeg kommer med et oppfølgingsspørsmål jeg:P Så på den krølltangen du linket til… Jeg krøller ikke håret så mye, men jeg har lugg. Og den er ikke alltid like lett å holde nyfønet og fin. Tenkte kanskje denne tangen kunne funke på lugg, siden den er litt som en rundbørste? Hva tror du?Skriv en kommentar