» ONLY 30 DAYS LEFT | Monique Lund

ONLY 30 DAYS LEFT


posted June 13, 2015 by Monique Lund

IMG_7509

 

Det er igrunnen ikke så vanskelig med hverdagslykke igrunnen. Ofte handler det bare om viljen til å se det og ikke minst ha overskudd til å tenke seg om to ganger, slik at de positive tankene vinner frem og man kan se med hjertet. I dag pryder markblomster bordet, og det var en stolt liten gutt som satte blomstene i vase da vi kom hjem tidligere. Man trenger ikke alltid bruke en formue på vakre blomsterbuketter i butikker, særlig ikke når det er så  mye vakkert rett utenfor.

IMG_7514

 

Øre- og halsbetennelsen er i ferd med å (endelig) gi seg og energinivået begynner å bli som det en gang var. Da hjelper det å unne seg litt egenpleie på kveldene, jeg føler meg i allefall med ett mye bedre da! Og før jeg visste ordet av det, ble dette et blogginnlegg om hvordan man kan spare penger litt her og litt der – tihi!

Plutselig slo det meg at i dag er det akkurat en måned til vi får treffe lillebror! Hjelpes – hvor blir tiden av?

Skriv en kommentar

  • RSS
  • Atom
  • Comments RSS