» LOVE ME SOME BASICS | Monique Lund

LOVE ME SOME BASICS


posted June 14, 2015 by Monique Lund

IMG_7397

Jeg har sagt det så mange ganger før, men jeg må jo bare si det igjen – gode basics er gull verdt, og gang på gang overrasker garderoben min meg. De er ikke alltid så lette å finne, men når du først oppdager dem, gjelder det å sikre seg dem. Slik som denne jakken og vesken – to ting som har fulgt meg i mange mange år nå. Fremdeles like fine på grunn av god kvalitet og fremdeles like aktuelle på grunn av klassisk design!

Er det forresten noen som har gode tips mot propp i øret? Ørebetennelsen er jeg heldivis kvitt, men det er jo så fryktelig irriterende med et øre som er helt tett og som jeg nesten ikke hører på! Håper så inderlig det er noen kjerringråd der ute, for nå er jeg villig til å prøve alt!

Skriv en kommentar

  • RSS
  • Atom
  • Comments RSS