» WORST TIMING EVER | Monique Lund

WORST TIMING EVER


posted June 10, 2015 by Monique Lund

20120128_1-750x500

Some greens might do the trick!

Altså – det passer jo igrunnen aldri, men jeg vil jo påstå at å bli så syk når fødsel er rett rundt hjørnet, er fryktelig dårlig timing. I over en uke har jeg hanglet og vært skikkelig dårlig, og på søndag morgen fikk jeg endelig tatt til fornuft og kommet meg på legevakt. Halsbetennelse og ørebetennelse. Festlig! Og nå har jammen meg mannen også blitt syk, så nå veksler vi på å underholde en treåring som absolutt ikke sparer på kruttet selv om mamma og pappa er syke. Åhoi!

Hvis noen har oppskrifter på vidunderkurer, tar jeg imot tips med den største takknemlighet. Nå er jeg nemlig klar for å bli frisk!

 

thea

Å koke sukkerfri cola med ingefærbiter blir en veldig god og lindrende drikk. Pleier å lage det når jeg har vondt i halsen. Jo lengre det får koke jo sterkere blir den. Rensende og lindrende følelse :)


Maria

Jeg pleier å presse sitron og ingefær i en kopp varmt vann og drikke. Supereffektivt. Klarer du å drikke det i kaldt vann er det enda mer effektivt. God bedring ☺


Aslaug

Spis Medox! Garanterer at det hjelper og at du holder deg frisk! Jeg har alltid vært mye syk, men ikke etter at jeg startet med dette!


kristin

Masse god bedring!! :)Skriv en kommentar