» BUILDING A NEST | Monique Lund

BUILDING A NEST


posted June 9, 2015 by Monique Lund

IMG_7489

Ting begynner sakte men sikkert å komme på plass her hjemme – og en av de aller første tingene jeg gjorde, var å skru opp sprinkelsengen. Det ble med ett så mye mer virkelig og jeg må iblant klype meg litt i armen når jeg titter bort på den søte lille sengen der den står i hjørnet på soverommet vårt. Tenk at lillebror er her om bare fem uker!

Nå er det jo slik at vi foreløpig bare leier en leilighet til vi finner drømmehuset, så det er jo begrenset hva slags sprell og kreative innfall man kan få når det kommer til interiør, men denne uroen falt jeg bare helt pladask for! Så får jeg heller bare samle opp masse inspirasjon og motivasjon til den dagen vi finner drømmehuset, for da kan dere tro det skal dekoreres og stelles i stand!
IMG_7485-2

Hvor har du kjøpt uroen? Den va utrulig fin :)


:)

Som den produktjynkien jeg har forstått du er lurer jeg på hva slags stelleprodukter du skal bruke til babyen?:)Monique Lund

:) : Det skal jeg komme tilbake til i et eget innlegg :) Stor klem


Monique Lund

Ingrid: Ja, jeg falt helt pladask for den! Den er fra Konges Sløjd, og er kjøpt hos theashus.com :)


Monique Lund

Marieullevoldsaeter: Stooor klem til fineste du! <3


Ingrid

Så fint! Hvor er sprinkelsengen fra? :)Skriv en kommentar