» COME FOLLOW ME | Monique Lund

COME FOLLOW ME


posted June 15, 2015 by Monique Lund

// partyfeet // nyter sommer, sol og Sørlandet til det fulle // ute og utforsker verden sammen med mitt lille hjerte – å blåse llvetenner er m.a.g.i.s.k // mini ville ha litt snadder // første og kanskje eneste gravidkjole jeg vurderer å bruke selv når magen er borte // finnes det noe vakrere enn kirsebærtre? Disse SKAL jeg plante i hagen til vårt neste hus // bryllupsforberedelser // sovekroken til lillebror er klar // skjønneste godeste gutten jeg vet om //

Jeg er en skikkelig insta-holic, og synes nesten synd på de rundt meg som må tåle å ta bilder i hytt og pine, vente til maten blir kald (ja, for camera eats first, right?), og stoppe til enhver tid for å få med seg “søte små detaljer”. 

Og jeg er alltid på jakt etter mer inspo, så har du en konto du nesten jeg bør følge – din egen eller noen andres – så blir jeg superglad om du hyler ut! Og enda litt gladere om du vil følge meg på @moniquelund ! 

Hege

Lekre bilder, elsker det duse lyset på bildene :) Ta gjerne en titt innom meg også! @hegeelden


Victoria

Du har en fantastisk konto!:) Titt gjerne innom meg, @victoriasture.


Monique Lund

Victoria: Tusen takk kjære deg! Jeg skal straks ta turen innom!Skriv en kommentar