» SOMMERKLARE BEN | Monique Lund

SOMMERKLARE BEN


posted June 16, 2015 by Monique Lund

Annonse i samarbeid med EFI

IMG_7496

Nå som sommeren er her og beina skal få lufte seg i både sommerkjoler, shorts og skjørt – er det på tide å snakke barbering. Ingenting er så deilig som silkemyke legger, men det er lite som er så kjedelig som barbering heller. Men den siste tiden har jeg testet en ny alt-i-ett høvel fra EFI Intuition som har gjort det hele til en lek og som jeg har veldig lyst til å dele med dere.
IMG_7498

Når jeg sier alt-i-ett, så betyr det at høvelhodet på denne har en hudpleieenhet som gjør at du slipper å tenke på barberskum, og den påføres mens du barberer. EFI Intuition inneholder naturlig Aloe Vera og E-vitamin, som gjør at huden holder seg glatt og myk resten av dagen. Høvelen er veldig god å holde i, er veldig enkel å jobbe med og den er så skånsom at man kan slurve litt uten å risikere å kutte seg. Bladene fjernes enkelt ved å holde inne sideknappene, og ny settes på plass med et klikk.

IMG_7494

Hvis du også har lyst til å prøve ut denne høvelen, får du en gratis høvel mot at du betaler porto på kr 39,- her. Du blir da abonnent og vil motta refills jevnlig, men kan også velge å si opp rett etter at du har mottatt prøvepakken.

De der er så gode, absolutt favoritthøvelen min


Monique Lund

Therese: Ja, den er helt fantastisk! Så genial og perfekt dersom man er litt slurvete av seg og har lett for å kutte seg – for denne er så trygg og god!Skriv en kommentar