» A REAL CHALLENGE | Monique Lund

A REAL CHALLENGE


posted June 11, 2015 by Monique Lund

IMG_7432

Det har vært en virkelig utfordring å først skulle flytte, for deretter blir gørrsjuk – som høygravid og med en aktiv og vilter 3 åring rundt beina. Så de siste dagers bloggtørke skyldes rett og slett fordi jeg har mer enn nok med å klare å komme meg opp om morgenen, kle på meg, og ikke minst å underholde storebror gjennom hele dagen. Det skjer med andre ord fryktelig lite her i heimen, og selv om haugen med skittentøy og oppvask vokser, så får det bare være. Viktigst er det at storebror får nyte sommeren, og at mor får litt etterlengtet søvn på natten.

Men snart dere – snart – så er jeg klar igjen! Og da lover jeg å komme tilbake med et brak! Da hadde det vært gøy om de mange ønskeinnleggene deres dukket opp – så om det er noe du har lyst til å lese om, så hyl ut! Det skal noteres ned og gjøres noe med – straks!

:)

Ønsker veldig babyinnlegg <3 Stelleprodukter, klær, fødebagen :)


Marianne

Jeg ønsker meg et innlegg om hvilke stoffer du styrer unna og hvilke som holder kvaliteten når du handler i kjedebutikker! Er så lei av nupper og dårlig kvalitet, og vet du har litt peiling på dette ;-) Ellers må du ha masse lykke til i tiden som kommer og god bedring <3


Anaj

Hei Monique! Jeg har et spørsmål om garderoben din, eller rettere sagt hvor du handler. Jeg var ferdig utdannet i sommer, og jobber nå administrativt på et kontor. Utfordringen min er hvordan jeg skal kle meg… Det er ikke formelt hos oss, men normalt “pent”. Jeg kan fint gå i (ikke hullete) jeans og converse, men da skal jeg helst kombinere det med en bluse/skjorte. Du ser alltid så “business like” ut, uten at det blir tantete eller gammelmodig. Hvilke butikker finner du klærne dine i?


G

Ønsker meg fashion på budsjett! Har hatt praksis i vår i uniform, og gått til og fra jobb hver dag. Det har da stort sett gått i treningstøy og regnklær siden jeg bor på vestlandet…. Men, nå venter nye utfordringer, litt skole igjen og masteroppgave. Ønsker å gå “opp et hakk” i klesveien for å føle meg fresh og se litt mer profesjonell ut. Tips mottas med stor takknemlighet!

Ellers ønsker jeg vite hvilken praktisk og romslig veske du anbefaler? Blir en del reising neste året og mye med fly… Vil gjerne ha noe som både er lækkert og praktisk! Klem på deg


Hanne

Synes faktisk at det har vært veldig gode og varierte innlegg siste tiden, og gleder meg alltid når jeg ser det er nye innlegg! Er imponert over alt du får til, stå på videre, og lykke til med resten av svangerskapet :DSkriv en kommentar