» MY LITTLE BANDIT | Monique Lund

MY LITTLE BANDIT


posted May 19, 2015 by Monique Lund

IMG_6467

Tro det eller ei, men det er én fordel med å kjøre mange flyttelass. Det blir nemlig plenty med tid til å strikke. Og helt plutselig har det jeg tror kommer til å bli hentesettet, blitt tryllet frem. Slik mønsterstrikk er litt nytt for meg, men du verden så gøy det er! Strikkingen går som en lek, og med sommerbaby er det jo perfekt med litt lettere og ikke fullt så tykke plagg.

Og som tilfeldighetene ville ha det til – de nye mokkasinene til lillebror passet jo helt perfekt til settet! De er faktisk fra et helt nytt norsk merke, ,  som jeg synes alle burde sjekke ut. Så fine og god passform fra nyfødt til 3 år og et stort pluss for at de er i økologisk skinn. Se så søtt da!
IMG_6469

krist.in

såå herlig sett! supercute !


Så nydelig det var ! :) Du er utrolig flink da !! :)
Spennende tider. Jeg har en fødsel like rundt hjørnet. Hentesettet fra mamma er allerede i bagen, åh som jeg gleder meg til å pakke en lillebror inn i det og reise hjem med han! :)


Regine

Å, så flink du er – så nydelig babytøy!!! :)


Mari Ann

Utrolig pent! Jeg beundrer strikkeevnene dine :) Hvor har du kjøpt mønsteret til disse plaggene? Må høre med svigermor om hun vil strikke sånn romper – bedårende!


Monique Lund

Mari Ann: så snill du er! Oppskriftene er hentet fra hefte nr 1508 til Sandnes garn :)


Therese

Wow, så nydelige! Du er drevet på strikkingen, altså! Begynner å komme meg litt selv, flettemønster er artig, men det krever enda en del oppmerksomhet fra meg når jeg driver på. Enn så lenge er det mest tøfler, pannebånd og lignende til søte små tantebarn. Det er stor glede å se dem med hjemmestrikka!


Luisa Fernanda del Mar

Jeg syns du er så flink! Virkelig nydelige plagg <3 Det blir en heldig liten søtas som får bruke dem. Og sammen med tøffe mokasiner er det perfekt!Skriv en kommentar