» LAST WEEKEND HERE | Monique Lund

LAST WEEKEND HERE


posted May 16, 2015 by Monique Lund

IMG_7227

Denne helga er siste helga vi tilbringer i dette huset – og nå ser jeg så innmari frem til et nytt kapittel, så jeg håper den neste uka går for som bare det! Flytting med ett barn løpende rundt og ett i magen har vært en liten utfordring, men snart – snart ser vi mållinja. Og godt er det, for nå gleder jeg meg enormt til litt roligere dager før vi faktisk blir en familie på fire!

Men før den tid – så har vi litt flere flyttekasser som må pakkes – og ikke minst pakkes opp igjen. Puh! Men aller først skal nasjonaldagen vår nytes – gjett om vi har en liten gutt som gleder seg stort til å vifte med flagget, spise så mange is han vil og bare kose seg hele dagen!

IMG_7225

 

 

hehe, føler med deg. Vi flyttet i fjor med en 3åring og 1 åring på slep ! Ikke bare bare å være småbarnsforeldre !:D

KOs deg, og ikke minst ha en fin 17.mai feiring i morgen :)


Anneli Aa

Elsket vesken og sandalene! :)Skriv en kommentar