» RUSTIQUE SALAD | Monique Lund

RUSTIQUE SALAD


posted May 18, 2015 by Monique Lund

IMG_7918

En god salat  – særlig nå på våren og sommeren – er gull verdt for min del. Og denne rakkeren er et fast innslag her i heimen. Vanligvis pleier jeg også å ha feta-ost oppi, men siden jeg har en liten skatt i magen, velger jeg å være på den helt sikre siden og lar det være. Men ingen tvil om at det er prikken over i’en, så dere andre bør bare kjøre på! Egentlig så blir det jo litt tullete å gi oppskrift på en salat, ettersom man tager hva man haver og hva ganen behager – men for de som lurer, så har jeg altså følgende oppi:

– salat (her er det superdigg å mixe forskjellige typer)
– agurk
-rødløk (eller for eksempel vårløk)
– avocado
-fullkornspasta
-paprika
-grillet kylling
-pinjekjerner
-laktosefri rømme med timian, rosmarin og oregano oppi

IMG_7921

Andre ting som også kan havne oppi denne salaten, er soltørkede tomater, reddik, revet gulrøtter, brokkoli…. ja, egentlig det meste igrunnen!

Maria

Salater er så godt! Denne skal jeg nok prøve til lunsj I morgen. Men det blir MED fetaost. :-)


Luisa Fernanda del Mar

Nam nam nam! Vi har alltid kjøttfri-mandag, så salater er ofte det vi går for da, ikke så ulik denne faktisk. Og lillegutt er bare glad for det beste han vet er avocado, noe vi ofte har i salaten. Og fetaost er så digg, jeg får ha det helt for meg selv siden min kjære ikke syns noe om det, forstår ikke at det er mulig.Skriv en kommentar