» DON’T FORGET THEM BRUSHES | Monique Lund

DON’T FORGET THEM BRUSHES


posted May 20, 2015 by Monique Lund

IMG_7262

Jeg innrømmer det glatt – jeg er superdårlig på å rengjøre sminkekostene mine, og det blir i allefall ikke gjort hver uke slik som er anbefalt. Men jeg har skaffet meg en spray som hjelper meg litt på veien, og som gjør det litt enklere når jeg først husker på det. Spray, gni og tørk – easy peasy!

IMG_7263

Therese

Åh, det er jeg fryktelig dårlig på selv, burde vel fått tak i en slik spray… Spørs om det ikke likegreit blir utbytting av kostene når jeg skal ut og reise nå! :-)


Luisa Fernanda del Mar

Jeg er så sykt dårlig på dette! Hjelp! Jeg skammer meg litt. Men det er fint med påminnelsen da, takk ;* Jeg tror jammen du har minnet meg på det tidligere også, kanskje mer enn en gang for alt jeg vet. Det er jo så viktig og ganske deilig når det er gjort også. Kostene blir jo som nye. Den sprayen må jeg skaffe meg :)


Maria

Uff sånn må jeg og ha. Det går månedsvis mellom hver gang børstene mine ser en rens… :-/


Synne Jørgensen Livang

Uff, det må jeg virkelig bli flinkere til :) Kjøpte en spray fra bare minerals som er veldig bra, men den står for det meste å støver ned i skapet..


:)

Siden du har vært gjennom det en gang før og har litt erfaring hadde det vært veldig gøy med et innlegg om innhold i fødebagen:):)


Monique Lund

:) ja, jeg vet – det innlegget har jeg klart i hodet, jeg må bare få tid til å lage det! Og – så er det jo liiiitt tidlig enda å pakke den, men ikke så veldig lenge igjen allikevel :) klemSkriv en kommentar