» IT’S A B.E.A.U.T.Y | Monique Lund

IT’S A B.E.A.U.T.Y


posted April 15, 2015 by Monique Lund

IMG_5234

Jeg vet ærlig talt ikke hvem som var mest begeistret da postmannen kom med denne skjønnheten på døra i dag – mor eller sønn. Men når en leke kan være så vakker og samtidig så gøy for de små, ja da er det en no-brainer for min del. Det er så mange fine detaljer på den og den oser kvalitet lang vei. Denne er super for balansetreningen, og har allerede blitt en stor favoritt! Så nå håper vi bare regnværet kan holde seg langt vekk i helga, så vi kan nyte sol og sykling!

IMG_5230

IMG_5232

Se det fine skinnsetet da! Vi har allerede døpt sykkelen for Lynet-sykkelen på grunn av de kule flammene – haha!

Sykkelen er kjøpt på Sprell.no

Så utrolig kul sykkel! Hadde nesten ikke turt å ta den med ut en gang, bare brukt den inne:) hehe!


Anne Ingvild

Sønnen min hadde en nesten lik. Og kunne gå rett fra den til vanlig sykkel, uten støttehjul. De er supre!


Monique Lund

Anne Ingvild: De er kjempebra – og så himla gøy for de små når de fyker avsted (verre for ho mor – tihi!)


Monique Lund

Cathrine Lyster: Hihi, ja den er jo så fin at den fungerer lett som dekorasjon også. Men heldigvis tåler den en del og jeg er utrolig imponert over kvaliteten! Så det skal nok litt til før den går i stykker eller ser stygg ut.Skriv en kommentar