» ALL AT ONCE | Monique Lund

ALL AT ONCE


posted April 17, 2015 by Monique Lund

IMG_5093

// kjole – kjær københavn, klokke – michael kors //

God fredag og for et vær å feire helgen med! Så herlig og så fristende å gå med bare bein – men klok av skade gjør jeg ikke det. Helse før fashion sier jeg bare! Men at jeg skal ut og samle sammen litt mer fregner – det er det ingen tvil om!

Dagene flyr og plutselig er jeg 7 måneder på vei. Datoen for flytting nærmer seg – for ikke å snakke om fødselen. Vi har enda ikke funnet drømmehuset vårt i Kristiansand, så vi har funnet en koselig liten leilighet som vi skal leie i mellomtiden. Det føles godt, for om ikke så altfor lenge til er vi plutselig fire, og da er det godt å ha litt tid i forkant til å komme seg i orden. Av en eller annen grunn ser det ut til at alt skjer på én og samme tid – igjen – haha!
IMG_5094

Så flott du er, Monique! :) lykke til med flyttingen!


Monique Lund

Rina: Tusen tusen takk kjære deg! <3 stor klem


KaariineeMK

Typisk at alt skjer på en og samme tid… men lykke til med jakten på drømmehuset :)Skriv en kommentar