» CHOOSE HAPPINESS | Monique Lund

CHOOSE HAPPINESS


posted June 8, 2015 by Monique Lund

Annonse i samarbeid med Coca-Cola

IMG_4532

Se nøye, skal du øyne – det store i det små!

Hva er lykke for deg? Sånn helt egentlig? Det er når man setter seg ned og reflekterer over det, at man skjønner at lykken ligger i de enkle små ting. Som et smil fra en fremmed, en god gjerning helt uventet, høre fuglene kvitre om morgenen – de små vakre hverdagsøyeblikk man tar seg tid til å oppleve med alle sansene.

IMG_4535

Lykke er også noe vi kan velge oss – rett og slett ved å tenke positive tanker på morgenen og velge å gjøre denne dagen til en bra dag! Akkurat nå lanserer Coca-Cola en kampanje med slagordet #choosehappiness som går ut på hvordan man kan være med på å gjøre både seg selv og andre litt mer glade og lykkelige. Og det synes jeg er en fin ting – for vi har så mye og smile og være glade for!

IMG_4541

Å holde denne lille hånda og utforske verden sammen gjør meg grenseløst lykkelig!

Møt blikket og smil til fremmede, hjelp den lille gutten som falt av sykkelen eller sparket bort ballen sin, la den gamle damen gå foran deg i køen på butikken, oppdag byen din på nytt ved å oppsøke nye steder. Våg å tre ut av hverdagen og oppdag det ekstraordinære i det ordinære. Spread the love and choose happiness!

Skriv en kommentar

  • RSS
  • Atom
  • Comments RSS