» WORKWEAR WEDNESDAY | Monique Lund

WORKWEAR WEDNESDAY


posted February 26, 2015 by Monique Lund

Ja, jeg er så smertelig klar over at det er torsdag i dag, men ting gikk så i ett i går og før vi visste ordet av det var huset plutselig solgt! Det hele er jo litt bittersøtt, ettersom vi nå faktisk har fått en dato vi skal si farvel til vårt kjære fine hus – og samtidig som vi flytter hjem igjen til familie og venner og igjen får litt mer tid i hverdagen til det som betyr mest for oss. Hus kan man alltid kjøpe seg, så jeg får bare nyte de siste månedene her og se frem mot enda et nytt kapittel. Tenk at 2015 skulle bli så ufattelig spennende og nytt!

Anyways – litt laidback jobbantrekk fra denne fronten i dag – og noen dager er det bare helt riktig. Som i dag – jeg har dog byttet ut sneakersene med de lave skolettene mine, men ellers tilsier formen min at kjole og høye hæler er uaktuelt. I dag sitter jeg faktisk tullet inn i verdens største skjerf og bare håper at både kvalme og forkjølelse skal gi seg!

Maria

For en herlig kåpe. Ja takk! :-)

Gratulerer med solgt hus! Det er ikke værst i disse tider da hussalg går litt tregt. Så bra at det gikk fort (selv om jeg lett kan forstå at dere solgte fort – utifra bildene og dømme er det jo et superflott hus :-))


Monique Lund

Maria: Tusen takk kjære deg! Det gikk veldig fort og plutselig var vi selv på husjakt! Spennende!!Skriv en kommentar