» LATEST LOOKS | Monique Lund

LATEST LOOKS


posted June 25, 2015 by Monique Lund

collage-2015-06-25 copycollage-2015-06-25 (1) copy

God morgen alle sammen! Nok en gang skinner sola her på Sørlandet, og jeg skal ærlig innrømme at jeg nesten danser meg gjennom dagene her hjemme. Det er jo så innmari deilig å være tilbake der man virkelig hører hjemme – og været er helt upåklanderlig! Joda, så kunne det riktignok vært noen grader varmere, men hva så? Det blir jo hva man gjør det til – eller hur?

Et lite tilbakeblikk på antrekkene som har vært den siste tiden – og min favoritt er uten tvil bryllupsantrekket. Den kjolen der altså – det spørs om jeg kommer til å bruke den selv når magen er borte også! Har du en favoritt?

Regine

Å, du strååler!!
Alle antrekka er kjempefine – men dei tre siste er favorittene mine!! :)


Anne Ingvild

Bryllupsantrekket er helt nydelig! Deg og prinsesse Madde, lissom :-)


Du er jo så fiiin! :)


Du er jo så fiiiin! Åh! Heldig som bor på sørlandet. Der er det så nydelig. Har familie I Grimstad og det er alltid så fint å besøke de :-)


Yvonne

Du ser fantastisk ut :) har et spørsmål som ikke er relatert til tema her, men er i samme situasjon selv, derfor jeg lurer på om du har fått keisersnitt ved denne fødselen her? Jeg hadde også en tøff førstegangsfødsel og vil gjerne ha keisersnitt ved neste fødsel, derfor lurer jeg på om du har fått det ønsket innvilget hvis du fortsatt ønsker det? KlemSkriv en kommentar