» LET’S SPARKLE! | Monique Lund

LET’S SPARKLE!


posted March 2, 2015 by Monique Lund

Affiliate linkIMG_4120

IMG_4121

IMG_4123

// kjole – //

I sommer skal jeg i to bryllup og jeg skal være den første til å innrømme at jeg er tidlig ute med antrekket. Men det skyldes ikke kun fordi jeg synes bryllup er superkoselig og gleder meg som en unge – en voksende mage gjør hele kjolejakten til en ekstra liten utfordring. Nå har jeg jo igrunnen tatt en råsjanse, for jeg aner jo ikke hvor stor jeg kommer til å bli i tillegg til at kjolene ikke alltid stemmer overens med det man ser på bilder.

Men i dette tilfellet kan jeg si at kjolen til de grader stod til forventningene, og igrunnen enda litt til. Elsker at den har litt vintage-preg og de fine perlene! Nå gjenstår det bare å se om kjolene passer når bryllupsdagen er her!

 

Maria

Arh! Fiiiin! Finnes den i en ikke mamma versjon mon tro ;-)


kjersti

Du har ikke sett noen fine til oss som ikke skal bli mamma da? :)


Andrea

Nydelige bilder!


tonje marie

nydelig kjole! skulle gjerne sett hvordan den ser ut på! :)


Helene

Så utrolig fin kjole, jeg skal selv bli mamma for første gang i september. Vet du hvordan størrelsene er på ASOS i mammaklær og hvordan virker denne (Normal, liten/stor i str.)? Må nok fylle handlekurven derfra, er jo så mye fint!


Så fin den er! :)


Camilla

Åh, den var nydelig!


For en nydelig kjole Monique! Nesten så jeg vurderer å bestille en selv, på tross at jeg ikke er gravid. Forhåpentligvis kan jeg finne noe lignende som ikke er mamma kolleksjon, for denne var helt nydelig!


Monique Lund

Camilla W: Ja, det var faktisk den jeg var mest skeptisk til da jeg bestilte, for den så litt så som så ut på nettsiden. Men så fikk jeg altså en superfin overraskelse da jeg pakket den opp! Den har ikke sånn overdrevent mye stoff rundt magen, så jeg kan fint se for meg å bruke den selv når jeg ikke er gravid.


Monique Lund

Helene: Gratulerer så mye med en liten i magen! For en lykke <3 Str hos Asos varierer veldig, litt fordi de har både egne merker og sndre kjente merker. Men en tommelfingerregel jeg har på klærne som Asos har produsert selv, er at de er litt små i størrelsene, så jeg bestiller stort sett en størrelse større.


Monique Lund

Tonje Marie: Hihi, ja – men jeg har jo lyst til å “spare” den til bryllupet, så du får vente til da! :)


Monique Lund

Kjersti: Plenty! Hehe, så jeg kan lage en liten kjoleguide for gravide og ikke-gravide! ;)


Anne Ingvild

En kjoleguide hadde vært helt topp! Jeg også leter etter en kjole til bryllup! Din ser nydelig ut :)


Helene

Monique: Tusen takk, og for god tommelfingerregel :) Er ikke lett å handle når man ikke er kjent med dette, ei heller når kroppen forandrer seg så mye! Da er det så flott at noen blogger om det slik at man får ny giv og inspirasjon, så takk skal du ha.


» FIELDS OF GOLD | Monique Lund

[…] dag er det endelig tid for ett av sommerens to bryllup – og noen av dere husker kanskje denne kjolen? Vel, plutselig dukket det opp et annet alternativ som var gjemt og glemt helt innerst i skapet, […]


» WEDDING FEVER | Monique Lund

[…] husker kanskje dette innlegget? Vel – jeg klarte jo ikke å holde meg til bare én kjole, og jammen meg lurer jeg på om […]Skriv en kommentar