» A WALK IN MY SHOES | Monique Lund

A WALK IN MY SHOES


posted February 4, 2015 by Monique Lund

 

IMG_3855

Stilen  min er jo ikke så fryktelig spenstig, jeg liker best å investere i kvalitetsplagg og tilbehør – noe jeg også mener man får igjen for ved at man har glede av tingene veldig mye lenger, nettopp fordi det er så god holdbarhet på dem. Men det innså jeg for en liten stund siden at jeg kanskje hadde dratt for langt – da jeg plutselig fikk øynene opp for hvordan skoene jeg gikk med, egentlig så ut. De var et par kvalitetssko i lær, men etter å ha blitt tråkket på i mange mange år, måtte jeg innse at også kvalitetsplagg må fornyes en gang i blant.

IMG_3859

 

Jeg er fryktelig svak for hæler, men let’s face it – med voksende mage og snart tobarnsmamma – så blir det nok en liten stund til jeg tripper rundt på hæler til hverdags. Da synes jeg disse var et fint kompromiss og så elsker jeg kroko-detaljene! P.E.R.F.E.C.T!

Edny

De var veldig fine :)


Anne

Nydelige sko!
Hvor er de fra?
:)


Monique Lund

Anne: De er fra Vagabond :)


Marion

De var veldig stilige =)


Super fine! Jeg selv har begynt å invistere i kvalitetsplagg, men det spørs veldig hvor flink man er på vedlikehold også om hvor lenge det varer:) som regel varer de mye kortere enn jeg forventer, hehe!


» WORKWEAR WEDNESDAY | Monique Lund

[…] og noen dager er det bare helt riktig. Som i dag – jeg har dog byttet ut sneakersene med de lave skolettene mine, men ellers tilsier formen min at kjole og høye hæler er uaktuelt. I dag sitter jeg faktisk […]Skriv en kommentar