» STATUS PRESENS | Monique Lund

STATUS PRESENS


posted June 22, 2015 by Monique Lund

IMG_7432

IMG_7418

IMG_7438

God mandag alle sammen – håper alle er like klare for ny uke som meg! Mandag er igrunnen en deilig dag, men akkurat i dag kjenner jeg at jeg stod opp med litt feil fot. Nå kjenner jeg nemlig at jeg begynner å bli skrekkelig utålmodig – og jammen gjør ikke lillebror det også. De siste nettene har det blitt null søvn og masse maserier, så jeg er spent på å se hva som skjer nå fremover igrunnen og om det bare er tøys og fanterier fra huleboeren.

Ellers har det skjedd masse gøy de siste dagene, og jeg holder på å sprekke! Har så lyst til å fortelle dere – men det må nok vente littebittegranne til! Men fremover skjer det mye artig – både privat og på bloggen! Stor klem til dere alle!





Linn

Weeee, gleder meg til å høre nyhetene, og til lillemann #2 popper ut (har bestilt en kjapp og superenkel levering på dine vegne, krysser fingra). Håper du får slappe av den siste tiden og fylle opp søvnlageret :D


Spennende! Gleder meg til å høre hva det er:)


Silje

Finner masse inspo i dine (gravide)antrekk, men du har ikke fått den hval-magen mange kjenner på mot slutten, det er da problemene med antrekk kommer :P hehe, et vandrende telt er liksom ikke sånn superfint :)



Skriv en kommentar