» FEATHERS & ARROWS | Monique Lund

FEATHERS & ARROWS


posted June 3, 2015 by Monique Lund

Det merkes godt at vi endelig er ferdige med den verste flyttesjauen, for nå er virkelig redebyggingen igang her hjemme. Og det kan jo igrunnen være så mangt – som blant annet barneklær. Elsker disse settene, og jeg mistenker de kommer til å forsvinne rimelig kjapt når de kommer i butikk!

Ellers tror jeg at jeg har fått strikkepinnene litt i halsen, for jeg har forsøkt meg på nye prosjekt to kvelder på rad nå, men endt opp med å legge fra meg pinnene før jeg får lagt opp masker. Noen andre som har opplevd strikketørke før?

Monica

Åååå… disse settene var fine :) Hvilken butikk kommer de fra? Her stikkes det små søte tjukkesokker uten hel. Er ingen racer med 5 pinner så da passet tubesokker fint :) Kos deg videre med redebyggingen! 7små uker igjen her og må vel snart få kjøpt inn de siste små tingene.
Klemz Monica


Ingrid

Ja, du er ikke den eneste… Mitt problem er at jeg ikke klarer å finne motivasjon før jeg vet kjønn da! Håper den kommer tilbake når vi får vite det :) Før vi ble gravide (har prøvd i 2 år) var motivasjonen på topp, og jeg elsket å strikke små klær i nøytrale farger, men nå er det liksom så “nært” at jeg klarer ikke mer! haha! Satser på det endrer seg når vi finner ut om vi skal ha ei lita jente eller gutt, og så kan jeg jo trøste meg med at jeg har et fullt lager!


Marte

Hei. Jeg har fulgt bloggen din noen måneder, men ikke lagt igjen kommentar før nå (tror jeg..). Har tidligere vært innom bloggen sporadisk, men ble fast følger nå ettersom vi er i samme situasjon. Jeg venter også barn. Veldig fint å følge deg.
Jeg har hatt strikketørke i flere uker jeg nå, etter å ha strikka feil på samme sted fire-fem ganger på hentesett til min gutt. Da ble det helt stopp. Spørs om ikke jeg bare skal begynne på et helt annet prosjekt i stedet. ;)


Monique Lund

Monica: Det er fra Lindex – så gjett hvem som skal være klar så snart de kommer i butikk! Så gøy med en liten på vei – masse lykke til med innspurten! Stor klem


Monique Lund

Ingrid: hihi, ja jeg vet hva du mener. Da vi fikk vite at det var en lillebror vi ventet, ble det straks litt enklere å få strikket noen plagg :) Gratulerer så mye med det lille mirakelet i magen – det er virkelig livets under <3


Monique Lund

Marte: ååå, så koselig å høre! Både at du også venter en liten en og at du har begynt å titte innom her fast! Og du – jeg kan virkelig kjenne meg igjen – jeg startet flere ganger på ei jakke med vakkert hullmønster, men måtte tilslutt gi opp da jeg og mønsteret rett og slett ikke ble venner. Når jeg tenker meg om – så kan det kanskje være derfor det er så lenge siden jeg har tatt i strikketøy?Skriv en kommentar