» YOGA FOR GRAVIDE | Monique Lund

YOGA FOR GRAVIDE


posted May 30, 2015 by Monique Lund

IMG_7341

// tights og topp – run&relax //

Litt er bedre enn ingenting, og i dag fikk jeg plutselig et lite frikvarter der jeg fikk mulighet til å praktisere litt yoga. Kroppen er langt ifra like tøyelig og bøyelig som tidligere, men du verden så deilig det er å forsvinne litt inn i seg selv og lytte til kroppen. Jeg går straks inn i uke 34 og jeg merker jo at det både begynner å bli tyngre og vanskeligere å bevege seg. Heldigvis har jeg en fantastisk bok med god rådgiving som nydelige har skrevet, og den har hjulpet meg veldig, både med alternative løsninger og for hvilke øvelser som er fine å gjøre under graviditeten.

Jeg har all intensjon om å nyte de siste ukene, men jeg kjenner jeg begynner å glede meg til å ha kroppen for meg selv igjen – selv om jeg vet jeg kommer til å savne magen ganske raskt igjen!

IMG_7344

Regine

Fineste du!! Du kler den magen så godt <3Skriv en kommentar