» TRAVEL ATTIRE | Monique Lund

TRAVEL ATTIRE


posted June 1, 2015 by Monique Lund

IMG_4548

// kåpe – zara, bluse – hm, kulotter – gina tricot, sneakers – nike, veske og skjerf – by malene birger //

God mandag og endelig juni – skjønt det igrunnen er lite som skulle tilsi at det er akkurat dét. Kaldt og blaut, men pyttsann – det kommer nok!

Huset er overlevert og endelig har mannen også kommet seg på plass her i Kristiansand – så utrolig deilig, og nå ser jeg frem til å få roet det hele ned og nyte dagene frem mot fødselen. Litt farting blir det jo og i går pakket vi reisebagen og tok en liten tur med tog for å være med i barnedåp.

Reiseantrekk kan jo alltid være en liten utfordring, og den blir jo ikke noe særlig mindre med kul på magen. Når man attpåtil reiser tidlig på morgenen, er det jo også kaldt. Men med kåpe og deilig skjerf – som fungerer som ullpledd – er problemet løst. Og med hælene pent plassert i veska, får sneakersene æren av å gjøre det meste av jobben med å transportere denne høygravide mamman rundt omkring. Komfort foran fashion – sånn har det altså blitt de siste årene!

Så flott du er <3


Monique Lund

Maren: Tusen takk søta – og i like måte! Nå kjenner jeg at jeg gleder meg max til lillegutt kommer og mor kan komme i form igjen! :) Stor klemSkriv en kommentar