» RECREATING SUMMER | Monique Lund

RECREATING SUMMER


posted June 4, 2015 by Monique Lund

IMG_7361

IMG_7359

IMG_7364Det er ikke mye som minner om sommer ute, men da får man bare gjøre det beste ut av det og ta med seg litt av det man finner ute – inn. Hundekjeks er en blomst jeg har begynt å like med årene og de gjør seg jo så innmari godt i en enkel vase! Så da blir det litt sommer her hjemme allikevel da!

Har forresten også fått meg en ny dressingfavoritt, så dagens middag gikk mildt sagt ned på høykant.  Etter å ha smakt en dressing hos min tante, måtte jeg pent spørre om oppskriften. Den var jo igrunnen ganske enkel (og det liker vi jo): like deler majones og rømme i tillegg til hvitløk etter eget ønske. Hvis du er glad i urter, kan du også tilsette dette. Jeg sier bare en ting: YUMMY!

Nå blir det beina høyt resten av kvelden, så satser vi på at sommeren er like rundt hjørnet!

 

Kamilla Haaland

så godt ut :)


Astrid

Hei!
Hvor er duken i fra? :)


Monique Lund

Astrid: Duken er kjøpt på Princess for noen år siden – er en slags tekstil/voksduk sak :)Skriv en kommentar