» SÅ FÅR DU EN SUSS | Monique Lund

SÅ FÅR DU EN SUSS


posted May 29, 2015 by Monique Lund

Annonse i samarbeid med JordanIMG_7308

Å pusse tennene er kanskje ikke noe av det aller gøyeste man gjør, men det er en utrolig viktig del av både morgen- og kveldsrutinen og derfor synes jeg det er passende å ta det opp i denne ukens beauty lounge! Et hvitt og rent smil er så vakkert, og daglig tannhygiene er med på å sikre at tennene holder seg friske og sterke i årene som kommer. Og visste du at det er ekstra viktig å pusse tennene når man er gravid? Det heter på folkemunne at man får ett hull per barn, og for noen er det kanskje ikke så langt unna sannheten – for man har mye lettere for å få karies når man er gravid!
IMG_7311

Jordan har heldigvis gjort det hele til en lek med sine fine design, og det er langt ifra kjipt å ha disse stående fremme på baderomsvasken! Tannbørstene kommer også med to forskjellige hoder – clean og reach, den siste er min favoritt siden jeg fortsatt har mine visdomstenner og må komme til i de innerste krinker og kroker.

Visste du forresten at det anbefales å bytte tannbørste 4 ganger i året og etter at man har vært syk? Det gjorde ikke jeg, så nå er det full skjerpings fremover! IMG_7319

I samarbeid med Jordan har jeg nå en giveaway der du kan vinne en super goodiebag med Jordan sine siste tannbørster ved å dele din #pusseselfie på Instagram! Puss, knips, del og vinn en pose full av de siste nyhetene fra Jordan! Vinneren trekkes på Instagram om en uke!

Skriv en kommentar

  • RSS
  • Atom
  • Comments RSS