» SNUGGLING UP | Monique Lund

SNUGGLING UP


posted May 27, 2015 by Monique Lund

IMG_7324

My kind of me-time!

Når minsten er i seng, er jeg ikke sen med å finne frem litt snacks og min all time guilty pleasure – Kardashians. Jeg regner med det er mange mammaer (og pappaer) som kjenner seg igjen og som kanskje tar seg en liten seiersdans utenfor soveromsdøra når arvingen endelig har sovnet. Det finnes ingenting i verden som er bedre enn å tilbringe dagen sammen med sine søte små, men du verden så godt det også er når (den tilsynelatende utømmelige) energien endelig tar slutt og de forsvinner inn i drømmeland.

IMG_7325

Jeg skal ærlig innrømme at det er ikke alltid snacksen er så sunn som på dette bildet, men i dag fristet det virkelig med kalde friske frukter og sammen med isvann og sitron ble det både godt og sunt!

Og dere – hvis dere har noen tips til gode serier, så del gjerne – for nå har jeg snart rundet det som er av mine favorittserier!

IMG_7326

Maria

Ååå jeg elsker å bruke tid med lille. Men det erså deilig når han har lagt seg også. Så amen til det ;-)


E

Haha.. Jeg kjenner meg så altfor godt igjen – og nå er lille bare 4,5 mnd gammel!! Mine beste serietips er Suits og Breaking bad. Kan du ikke dele dine? :-) Håper dere har kommet dere noenlunde på plass i deres nye (midlertidige) krypinn!
Klemmer fra Sunnmøre <3


krist.in

ingenting er bedre enn litt fresh snacks og kardashians <3


Frida

så herlig! Jeg anbefaler Broachurch, bloodline og the killing :-)


Linn

Fy flate det så godt ut!

Anbefaler absolutt Brooklyn Nine-Nine, Broadchurch, Broen og Unbreakable Kimmy Schmidt, som du finner på Netflix. Elsker også Scandal og How To Get Away With Murder.


Regine

Å, så herlig!! ..eg ser virkelig lite på reality, men akkurat the kardashians måå eg bare se på ;)

Elsker serier som dexter og suits – har akkurat begynt å se på “the killing” i dag, sett fire episoder hittil, so far so god :)


Luisa Fernanda del Mar

Jeg kjenner meg så igjen, tihi! Deilig snacks, og frøknene K er en guilty pleassure her også. Det er viktig å nyte slike stunder, så er man klar for sprell med de små dagen etter ;)


Nina

Åh herlig! hvor er det fine drikkeglasset ditt fra?


Cathrine

Det så herligt ut :) Hvor streamer du serien fra?Monique Lund

Nina: Det er fra Åhléns :)Skriv en kommentar