» HERE I AM! | Monique Lund

HERE I AM!


posted May 25, 2015 by Monique Lund

 

Affiliate linkIMG_7279

IMG_7286

IMG_7285

// kulotter – lindex, bluse – baum und pferdgarten, pumps – tiger of sweeden, veske – by malene birger, solbriller – warehouse, armbånd – camilla pihl by david andersen //

Skrukkete bukser, designerposer under øynene, flisete negler og en halvmeter ettervekst senere – jeg er endelig sørlending igjen! Fy så tungt det har vært å flytte med småbarn og mage og en kropp som krangler, men du verden så deilig det føles altså! Det står fortsatt flyttekasser hit og dit, men det viktigste er i allefall på plass og nå skal vi bruke dagene på å N.Y.T.E!

Og som jeg har savnet dere og bloggen! Her om dagen tenkte jeg å lage et blogginnlegg, men tror dere ikke jeg klarte å sovne ved tastaturet. Haha, hva da sta? Uansett – nå er jeg full av motivasjon og inspirasjon, og håper dere er klare for litt hyppigere oppdateringer her inne enn det som har vært de siste ukene!

Stor klem til dere alle – og takk for at dere er så tålmodige!

Linn

Fy flate, skulle ønske jeg så så smashing ut på tampen av svangerskap, under flytting og med en liten fyr springende rundt. Bøyer meg i hatten!


Luisa Fernanda del Mar

Så flott at dere har kommet på plass da! Og fin er du uansett <3 Håper du får en fin tid fremover, fint vær og gleder meg til blogging fra sørlandet :)


Maria

Så fin! Skrukkete bukser er lov når man har det litt travelt – hehe :-)Skriv en kommentar