» SAIL AWAY | Monique Lund

SAIL AWAY


posted May 1, 2015 by Monique Lund

IMG_5471

IMG_5473

IMG_5475// kjole – holly&whyte, blazer – lindex, sneakers – converse, veske – 3.1 philip lim //

God morgen og endelig mai! Så innmari deilig – i tillegg til at dette må være den vakreste måneden i året er denne måneden er gjenstand for mange milepæler for oss i år. Åå, vi har så mye spennende foran oss at jeg blir helt svimmel!

Ser jo forøvrig ut som om jeg skal rett ombord på en seilbåt i dag, men jeg kan avsløre at det er bilder fra en dag tidligere denne uka – da sola faktisk skinte. Nå regner og lyner og tordner det om en annen her, så i dag blir det skikkelig inneaktiviteter på oss. Koselig det også – bare det å ha en ekstra dag sammen hjemme er skikkelig luksus!

Håper dere alle sammen får en finfin start på mai måned! Nå er det ikke lenge til sommer’n gitt!

M

Leser litt lenger ned at formen din fortsatt er ganske dårlig. Hvordan gjør du det i forhold til jobb? Selv har jeg en jobb hvor jeg feks ikke kan ha hjemmekontor og jeg må være tilgjengelig når jeg er der. Du ser forresten fantastisk ut:)


Monique Lund

M: jeg har ikke tendens til å snakke så mye om jobben her på bloggen, rett og slett fordi jeg holder de to verdener litt separat fra hverandre. Jobben som prosjektleder krever mye av en, så ja, nå mot slutten har jeg ikke mulighet til samme tempo som tidligere. Tusen takk for fine ord <3


Ing

Hei! Jeg lurer på en ting om utdanning, føler du i ettertid at din utdannelse som sykepleier ble litt “bortkastet” ettersom du valgte en helt annen retning etterpå? Jeg holder på med en bachelor og har funnet ut at jeg vil bli noe helt annet. Lurer likevel på om jeg skal ta den ferdig bare for å “ha i bakhånd”, om du forstår meg. Klem!


Monique Lund

Ing: hei kjære deg! Nei, jeg føler overhodet ikke at det er bortkastet, ettersom selve studiet og arbeidserfaringen lærte meg mye og jeg vokste på det som person, samt at det er kunnskap som aldri er forgjeves. Dessuten tenker jeg at det alltid er fint å ha en utdannelse, som sykepleier i mitt tilfelle, i bakhånd, om det skulle skje drastiske ting i arbeidsmarkedet. Da har man jo også flere kort å spille på. Dessuten ser jeg ingenting i veien for å kombinere de to utdannelsene i en fremtidig jobb, det er en veldig spennende tanke jeg har lekt litt med i det siste. Så for å oppsummere – om man har mulighet og ressurser til å fullføre det man har begynt på – så vil jeg si at det absolutt er det beste. Det ser både bedre ut på cv, det gir deg større spillerom når du skal ut i arbeidsmarkedet og du får også en unik kombinasjon av erfaringer og kunnskap :) masse lykke til kjære deg! Stor klem tilbake :)


Luisa Fernanda del Mar

Hey sailor girl! Kjempelekkert antrekk, altså, det oser mai av det :) Og jeg liker det! Jeg syns også mai er helt fantastisk. Håper virkelig solen titter mye fram, jeg er så klar for småsko og bare legger!Skriv en kommentar