» THE SECRET GARDENER | Monique Lund

THE SECRET GARDENER


posted April 9, 2015 by Monique Lund

bilde 1 copy

Det er lite som er så deilig som å sitte på en café og titte ut av vinduet. I bakgrunnen er det en deilig blanding av snakking og behagelig musikk og duften av nytraktet kaffi treffer neseborene. Varmen fra koppen som brer seg når man klemmer rundt kruset med kalde hender. Den gode følelsen av å ha all tid i verden mens man ser på folkene i gaten trave hurtig avgårde.

Og så – som en liten overraskelse – et minigartneri i vinduene. Genialt! Det viser hvor enkelt man kan gro sine egne urter, salater og andre vekster helt på egenhånd. Nå er det absolutt høysesong for å begynne med kjøkkenhagen inne, så spar på gamle yoghurtbegere eller druebokser – de fungerer ypperlig som veksthus den første tiden!

bilde 3 copy

Ane

Hei Monique


Ane

Gikk litt fort i svingene her gitt. Vil bare si at jeg elsker å titte innom bloggen din, og du er alltid like fjong! Virker som du ikke jobber om dagen, stemmer det?


Monique Lund

Ane: Så utrolig hyggelig å høre kjære deg! Jeg jobber nok litt mindre enn vanlig om dagen.


Hanne

Så koselig<3 hvor er dette? Alltid kjekt med nye kafetips:)


Monique Lund

Hanne: Dette er på matsalen på Tvedt-senteret :)Skriv en kommentar