» HAPPY FEET | Monique Lund

HAPPY FEET


posted February 27, 2015 by Monique Lund

IMG_3909

IMG_3912

IMG_3889

// kåpe – iben, boyfriend jeans og genser – hm, sko – jimmy choo //

Det er fredag og det kan virke som om det er en i magen som er ekstra glad for det. Masse spark og sikkert endel saltoer har det blitt der inne i løpet av formiddagen og jeg nyter å kjenne at lillegutt vokser seg større og sterkere for hver dag! Ingen tvil om at det er en liten happy feet i magen som er superhappy for fredagen!

Nå er det litt rydding og vasking før helga som står for tur, før vi vender nesa til litt mer hjemlige trakter. En deilig helg på landet i frisk skarp luft skal virkelig gjøre godt! Men først – herrestafetten! Satser på de har happy feet i dag de også og sikrer Norge en pallplass!

God fredag fininger!

krist.in

så fine bilder! elsker jakken !


Fine skoene dine! :) Merker jeg er misunnelig der. Hehe


Sonja Durand

Så fine farger, nydelige bilder. Du ser smashing ut!Skriv en kommentar