» RECIPE: CHIA MUSH | Monique Lund

RECIPE: CHIA MUSH


posted August 27, 2014 by Monique Lund

bilde 1 (5)

 

Her kommer enda en gluten og laktosefri oppskrift!  har jeg langt ifra funnet på selv – den fant jeg på bloggen til vakre , som også blogger for STYLEmag. Hun har mange gode oppskrifter på både grøt og juicer – så absolutt verdt en titt!Grøten er så god – og så enkel å lage – perfekt om du er litt travel eller har lyst på en superfrokost (eller lunsj/kveldsmat for den saks skyld)!

Til en bolle med grøt (som ble mer enn nok) brukte jeg: 

2 ss chiafrø

2 ss linfrø

1 ss solsikkefrø

1 neve hakkede mandler

2 dl havremelk

1 banan (deilig med frukt eller bær som gir frisk smak)

Bland alt det tørre og tilsett det våte. Har du dårlig tid, kan den trekke i 30-60 min, men jeg lar min stå over natten – og vips så har du klar frokost til neste dag!

bilde 2 (5)

 

Another gluten and lactose free recipe! I found on chia mush on beautiful – who also happens to blog for STYLEmag. She has so many wonderful recipes – so you should definitely pay her blog a visit. This mush is so good and so easy – and is perfect for busy mornings or lunch to go. 

For a bowl of mush, here are the ingredients:

2 tablespoons of chia seeds

2 tablespoons of flaxseeds

1 tablespoon sunflower seeds

1 handfull of chopped almonds

2 dl oat milk

1 banana (or any other fruit or berry to give it a fresh taste)

Mix the dry with oat milk and leave it for 30-60 minutes, or over night as I do – and voilà – your breakfast is ready!

Siw

Yum, denne skal testes ut! :)


Monique Lund

Siw: Ja, det synes jeg du skal! SUpergodt!


G

Flere glutenfrie oppskrifter, jippi!


Monique Lund

G: Hehe – velbekomme! Og flere kommer nok ;)


Madeleine

Å, dette så godt ut! Jeg prøver å redusere melkeinntaket om dagen, så denne oppskrifta er jo perfekt! God helg til deg :)


regine

funker det med skummet melk også?


Monique Lund

Regine: det gjør det helt sikkert! Bare å prøve seg frem, kan ikke tro noe annet enn at det blir bra :)


EARLYBIRD |

[…] opp og gikk på trening før jobb. Så nå er dagens treningsøkt unnagjort, og jeg koser meg med chia-grøt mens Mozart surrer i bakgrunnen. Nå er jeg klar for arbeidsdagen! Happy friday […]


» MORNING ROUTINE | Monique Lund

[…] Oldie, but goodie! Chia grøt er så innmari godt, og er en av de få tingene jeg har klart å få i meg på morgenene i det siste. Og det fine er at man kan igrunnen putte alt man vil oppi, det er kun smak og behag – men her kan du se et forslag på hva den kan inneholde og hvordan man lager den. […]Skriv en kommentar