» MY LITTLE BACKPACKER | Monique Lund

MY LITTLE BACKPACKER


posted April 30, 2015 by Monique Lund

IMG_5274

Jeg kan nesten ikke begripe hvor stor min lille gutt har blitt allerede! Noen ganger må jeg stoppe opp og bare se på han, for jeg skjønner virkelig ikke hvor tiden blir av. Det føles som i går at han kom i hui og hast til verden, men jeg må jo innse at det faktisk begynner å bli noen år siden.

Nå som langhelgen snart står for tur, har vi planlagt en aldri så liten familietur – sekker skal pakkes, nister skal smøres og vi skal virkelig kose oss ute i naturen. Og Benjamin gleder seg stort til å bruke sin nye sekk – den klassiske og fine Kånken fra Fjällräven som vi kjøpte på Sprell.no. Kjempegode på ryggen og så kommer den med et sitteunderlag i også. Genialt! Og så skal ikke mammaen gjemme under en stol at den er særdeles fin i tillegg også da… Til høsten begynner han i naturbarnehage, og da skal nok denne bli flittig brukt fremover!

Har dere spennende planer for langhelgen?

 

Luisa Fernanda del Mar

Wow, så stor! Syns de vokser veldig fort disse små.

Og ryggsekken hans er kjempefin! Den kommer nok til å investeres i senere for vår lille gutt. Vi har Blafre sin nå da den virker perfekt til de aller minste i barnehagen mtp at de har sånn hempe foran. Nå har vi brukt den lenge som stelleveske, så det blir litt rart å plutselig se den på ryggen hans i høst.


Helene

Kånken er en god klassiker å ha – fikk til dåpsgave til begge barna! Men synes dessverre ikke den funker dom barnehagesekk/tursekk, remmene sklir ned fra skuldrene og henger ikke på. Men brukes til andre type turer!!! Kan derimot tenke meg en til meg selv – har sett en finfin veske i det merket!


Linn

Å, kan skjønne at det er kjemperart hvor fort tiden har gått. Jeg husker når du delte nyheten om at lille B hadde kommet til verden, og det føles virkelig ikke så lenge siden!


Monique Lund

Linn: ja, jeg vet – det er jo så sprøtt! Og så er det så innmari koselig at du fremdeles – etter alle disse årene – fortsatt tittet innom her! Blir helt varm i hjertet når jeg ser du legger igjen de fine ordene dine! Ha en super langhelg – stor klem <3Skriv en kommentar