» EARLYBIRD | Monique Lund
Monique Lund
fashion, interior & lifestyle

EARLYBIRD

J

Jeg er ikke så veldig flink til å stå tidlig opp, og særlig ikke i denne mørketiden. Men i dag tok jeg meg selv i nakken, stod grytidlig opp og gikk på trening før jobb. Så nå er dagens treningsøkt unnagjort, og jeg koser meg med chia-grøt mens Mozart surrer i bakgrunnen. Nå er jeg […]

Jeg er ikke så veldig flink til å stå tidlig opp, og særlig ikke i denne mørketiden. Men i dag tok jeg meg selv i nakken, stod grytidlig opp og gikk på trening før jobb. Så nå er dagens treningsøkt unnagjort, og jeg koser meg med chia-grøt mens Mozart surrer i bakgrunnen. Nå er jeg klar for arbeidsdagen! Happy friday dere!

//

I’m not that good at wake up early, and especially now when it’s getting darker and darker outside. But I pulled myself together today and went to the gym before work. So now I can check out todays workout, and enjoy my chia mush while listening to Mozart. Let the working day begin! Happy friday sewwthearts!

2 Comments

Add yours

 1. Camila

  November 14, 2014 at 7:38 pm

  Hei!

  Har den bloglovin appen på iphonen min, men når jeg skal lese dine innlegg kommer ikke bildene opp… Av alle de bloggene jeg følger på bloglovin er din det eneste som det skjer med, det er litt trist da jeg gjerne vil se alle de flotte bildene du deler!

 2. Monique Lund

  November 15, 2014 at 8:19 am

  Camilla: Heisann! Jeg jobber på spreng for å få fikset det – så håper dere holder ut i mellomtiden <3

Leave a Reply