For akkurat ett år siden kunne jeg avsløre at jeg var blitt en del av STYLEmag’s moteunivers, og for et år det har vært! Det startet med et brak på Grand Hotel i Oslo, og det var en noe annerledes måte bli kjent med jentene på. Det er liksom ikke hver dag man hilser på noen for første gang kun iført badekåpe og slippers, hihi! Men du så gøy det var – og jeg skulle ønske jeg hadde mulighet til å være med på flere eventer, men det lar seg ikke alltid gjøre når man ikke bor i “blogghovedstaden”. Uansett, blogg arkivet er så utrolig gøy å lese gjennom, og november var en utrolig spennende måned. Husker du blant annet dette? Gosh, vet ikke om det kommer til å skje igjen med det første…

//

It’s exactly one year since I joined STYLEmag, and what a year it has been! It kickstarted at Grand Hotel in Oslo, andit was quite a unique introduction, if I may say so. It’s not every day you get to know people, walking around in only a robe and slippers…! But it was great fun, and I wish I got to attend more events – but it can sometimes be difficult to arrange when your not living in the “blog capital”. Anyways, I love the blog archive, so fun to look back! Do you remember this? Oh gosh, I’m sure this is not happening again some time soon… 

Pin on PinterestShare on Tumblr
It's only fair to share...